Znam još jednog, sa tim problemima (kod Pežoa).
Tapa
2022 Peugeot 408
Re: 2022 Peugeot 408
Iste probleme sam imao i ja - ugasi sve , kao da uradi neki restart. Standardna IT prica kad ne radi racunar - restartujte isti
Jeste bas uzas kad se to desi u voznji ali nisam lrimetio da je imalo uticaja na druge stvari - gas , kocnica, rad auta... pored toga, meni je crkla sirena , navigacija, geolokacija, povezivanne telefona i radio... cekaju delove...
Sent from my SM-S936B using Tapatalk

Jeste bas uzas kad se to desi u voznji ali nisam lrimetio da je imalo uticaja na druge stvari - gas , kocnica, rad auta... pored toga, meni je crkla sirena , navigacija, geolokacija, povezivanne telefona i radio... cekaju delove...
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mislim da je sud ili tuzilastvo dobilo nove A5 i da je na jednom ili cak 2 modela vec na malim kilometrazama pojavilo nesto poput ovog...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
E o tome ja pričam kad govorim o nepotrebnim inovacijama u automobilizmu. Jer to je mnogo nežnije i pre će se pokvariti od običnog sata. Koji ti je benefit ovog tableta kad ti rikne u sred vožnje?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk