Što se tiče otpadanja držača sa vakuumom sa šoferke, pa kupite kvalitetan. Ja sam 2.5 godine imao jedna držač iz gigatrona, nikada nije spao, plus ima dugačku savitljivu "ruku" , dakle treskao se lepo.
Bukvalno sam bio prezadovoljan sa njim. Na žalost, kad sam prodao auto, otišao je sa njim jer sam zaboravio da ga skinem.
Ne volim da držim telefon nakačen na ventilacioni otvor, zimi greje a leti duva ledeno i njega, a da zatvara ventilaciju na jednom otvoru neću, koja je onda svrha.
I ako imam sad multimediju, navi i AA u kolima, opet tragam dobrim nosačem za mobilni, volim da mi je ekran telefona vidljiv.
Video sam nosače koji se kače u otvor za CD, ima li neko iskustava? Meni ovi za ventilacione otvore mislim da ne igraju, imam onaj sa samo dve okrugle klapne. Ako može i konkretna preporuka za te vakuumske...
motorista napisao: 16 Sep 2022, 08:14
Video sam nosače koji se kače u otvor za CD, ima li neko iskustava? Meni ovi za ventilacione otvore mislim da ne igraju, imam onaj sa samo dve okrugle klapne. Ako može i konkretna preporuka za te vakuumske...
Koristio sam Baseusov model za CD, dobar je i stabilan. U novom autu mi ne odgovara ( nemam za CD ) pa sam ga dao uz auto ali dobro se pokazao
dragvorl napisao:Pisao sam vec, vakuumski Samsung original, kostao je oko 20e, nece ti trebati drugi kad ga kupis. Pogledati prvi post teme.
I ja jedan tako s AliExpressa. A taj Samsung može biti samo još bolji.
Jedino što ga ja generalno skidam, pa mi ne stoji non-stop na suncu. Stavim ga kad mi treba. Draže mi tako na šoferku da se kači nego na ventilaciju ili CD, pa skrnavim nešto od toga.
BigMazzy napisao:....Ne volim da držim telefon nakačen na ventilacioni otvor, zimi greje a leti duva ledeno i njega, a da zatvara ventilaciju na jednom otvoru neću, koja je onda svrha....
Meni leti dobro dođe to hlađenje,dok je bio gore na staklu+navigacija+malo duži put = "device overheating"
Zato ja imam taj što nije fiksni čvrsti držač, već onaj što se savija i podešava. Tako da stavim u predeo malo iznad ventilacije, nije direktno ispod šoferke. Ali je mana što tako telefon ne stoji skroz čvrsto.
BigMazzy napisao:....Ne volim da držim telefon nakačen na ventilacioni otvor, zimi greje a leti duva ledeno i njega, a da zatvara ventilaciju na jednom otvoru neću, koja je onda svrha....
Meni leti dobro dođe to hlađenje,dok je bio gore na staklu+navigacija+malo duži put = "device overheating"
Pa zato sam i imao sa dužom savitljivom "rukom" da ne stoji tik uz šoferku, može mobilni da stoji ispod, pored retrovizora, ispred, može u ćošku kod A stuba, ma praktčno gde god hoćeš.