Niste štedeli ni vremena, ni živaca a ni para i što je još važnije, niste dozvolili da vam kiša sve to upropasti

Stvarno prelepo i dali ste i nama neke ideje za ubuduće

Jbm pas, nisam znao za ovu pricu oko Tiramisua.blaugrana napisao:Odlicno, svaka cast.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Pokušaj na www.schlafraum24.at, trenutno su sobe od 60 EUR ali može da se nađe ispod 50 ako rezervišeš malo više unapred. Nema recepcije, dođeš/odeš kad hoćeš, udobno, čisto, parking sa nadzorom, nije daleko od auto puta ako ideš Minhen - Linz (Braunau ili Passau). Malo dalje je i www.sleepin.at (Loosdorf), jedini koji sam još našao ispod 50 EUR noćenje. Jednom sam spavao u Deggendorfu za 35 EUR, fazon lavabo u sobi i metalni kreveti zašrafljeni za pod, ali nikad nema mesta jer ga kamiondžije rezervišu po godinu dana unapred! Ne znam ni da li postoji više, odustao sam da pokušavam da ga rezervišem. Sećam se i da je moglo jeftino da se spava oko Regensburga, ali mislim da više nema tih ponuda, cene su nenormalne.ljuba napisao: 03 Sep 2022, 13:53 Bas gledam pre neki dan smestaj Nemacka / Austrija da prenocim, jednokrevetna nema nista ispod 60eur