Ауто за почетнике у вожњи до 6-6.500е ?
Re: Ауто за почетнике у вожњи до 6-6.500е ?
Ako uzmes Golf 6 mozes da ubacis RCD330 koji je navigacija sa novijih kola i onda imas fabricki android auto i apple carplay .

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Teška priča.. Pola tih iz uvoza već načeto korozijom, ti manji benzinci većina motora… onako, nisu neki simboli pouzdanosti… I baš je klasika. Ima dosta boljih auta od toga. Razmisli..
Koje je to auto bolje od golfa?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Golf GTI, ali sa felnama...
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -5-gti-dsg
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -5-gti-dsg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podseti me na jednog klinca što je u društvu naglas nabrajao troškove "treba da platim struju, GORIVO ZA GOLF PET", komentarisao "poskupelo MI GORIVO ZA GOLF PET", ako je tu i nekih devojaka, stalno.
Klinačkim - vrlo aprijatno.
-
- Pridružio se: 09 Dec 2024, 14:41
Volkswagen Polo ?milosg napisao: 13 Dec 2024, 12:05Teška priča.. Pola tih iz uvoza već načeto korozijom, ti manji benzinci većina motora… onako, nisu neki simboli pouzdanosti… I baš je klasika. Ima dosta boljih auta od toga. Razmisli..
Zdravo svima. Polozila sam voznju jaaako davno, vozila sam jedno vreme, ne preterano dugo i mnogo. Pre godinu dana sam sa drugom opet pocela da vozim njegov auto. Sada bih volela da kupim sebi jednog polovnjaka ali automatik. Zapravo me interesuje Toyota Yaris 2008. E sad. Neki momci su mi rekli da postoje dve vrste automatika koji se nalaze u tim Toyotama. Da li mozete da mi objasnite koja je razlika izmedju ta dva, koji je bolji, kako da ih prepoznam i sta mislite o ovim modelima sa automatskim menjacem. Hvala 
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pozdrav i dobrodošla. Generalno nećeš pogrešiti sa Toyotom i sa Yarisom kao modelom. Sad koliko je pametna kupovina automatika u autu starom više od 10 godina, to već ne znam šta bih rekao.
Kolega @zdushan poseduje jedog Yarisa tog godišta, dok @pedalaš vozi, doduše novijeg, Yarisa.
Dobro su upoznati sa tim modelom, te verujem da mogu više pomoći.
Kolega @zdushan poseduje jedog Yarisa tog godišta, dok @pedalaš vozi, doduše novijeg, Yarisa.
Posetite www.garaza.rs !
Hvala, dobro vas nasla 
Bogami nije 10 nego 17 godina 🫣
Pa zato sam se i javila ovde gde ima iskusnijih i vecih znalaca od mene. To me i interesuje kakvi su za to godiste automatici ako su redovno odrzavani i servisirani.
Jedino sto znam o Yarisu je to da su jako pouzdani i dobri i da se retko kvare.
Pa eto, nadam se da je neko vozio i automatika te generacije pa da moze da mi kaze iskustva, preporuke.
Bogami nije 10 nego 17 godina 🫣
Pa zato sam se i javila ovde gde ima iskusnijih i vecih znalaca od mene. To me i interesuje kakvi su za to godiste automatici ako su redovno odrzavani i servisirani.
Jedino sto znam o Yarisu je to da su jako pouzdani i dobri i da se retko kvare.
Pa eto, nadam se da je neko vozio i automatika te generacije pa da moze da mi kaze iskustva, preporuke.
Jesam godinama povremeno službeno vozio Yarisa prve generacija 1,0 od 69 ks iz 1999 ("likvidiran" sa 18 godina i oko 180.000 km), kao što od njegovog prvog dana povremeno vozim Yarisa 1,5 od 111 ks iz 2019 (trenutno je na oko 150.000 km), a od 2022. dosta vozim i sadašnji 1,5 od 125 ks (trenutno je na oko 50.000 km), ali, svi su oni sa manuelnim menjačem. Tako da neposrednog iskustva sa Toyota automaticima nemam.trojanac napisao: 21 Jan 2025, 21:44 Pozdrav i dobrodošla. Generalno nećeš pogrešiti sa Toyotom i sa Yarisom kao modelom. Sad koliko je pametna kupovina automatika u autu starom više od 10 godina, to već ne znam šta bih rekao.
Generalno, od svih Japanaca kao polovnjaka, polovna Toyota mi (u ponudi japanskih polovnjaka) deluje kao potencijalno najzahvalnija kupovina, Ali, ne zato što možda mislim da je Toyota najkvalitetnija (jer pojma nemam šta je "kvalitetno"), već zato što mislim da je za stariju polovnu Toyotu (koja je van garancije) u Srbiji najlakše naći majstore ili rezervne delove (nove ili polovne, po želji).
Poslednja izmena od pedalaš u 21 Jan 2025, 22:11, izmenjeno 3 puta ukupno.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Yaris te gen je bas zahvalan auto. Ali koliko znam automatik se radi samo u robotizovanoj varijanti, i taj menjač je za izbegavanje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Wiki kaže da je bio i klasičan automatik, kao i CVT menjač. Samo je pitanje za koje tržište.
Transmission
5-speed manual or a MultiMode manual transmission
6-speed manual (diesel)
4-speed automatic
CVT
Posetite www.garaza.rs !
A da li imate predlog za neki drugi automatik do 5000e?
Zasto za izbegavanje?zdushan napisao: 21 Jan 2025, 22:08 Yaris te gen je bas zahvalan auto. Ali koliko znam automatik se radi samo u robotizovanoj varijanti, i taj menjač je za izbegavanje.