voznju sam poceo da ucim na dedinoj peglici i renou 4.... moram da pronadjem album sa slikama ocevih automobila bilo ih je puno neki prolazni u preprodaji neki se zadrzali ali to su uglavnom bila zastavina vozila, peglice, renoi 4, nesto sto je 80ih bilo popularno kod vecine.
1989. iz Nemacke uvezao reno 5 (novi model) star 3 godine, tada nov i veoma atraktivan auto, to je bio drugi reno 5 u Krusevcu, koji mesec ranije isto iz Nemacke je uvezen jedan beli, secam se ko klinac svi su se okretali za tim autom, zagledali ga na parkingu, itd. ubrzo posle toga krece reno 5 campus da bude popularan, sklapali ga slovenci i onda ih je bilo vise na ulicama.
Posle kupuje floridu, pa tojotu korolu, tad vec i ja pocinjem da vozim pa alfu 33, itd.
jedna draga fotka iz 83. godine, ćaletov trkacki fica koji me je i navukao na automobile i uvukao automobilizam pod kozu... kao i moj klinac sada i ja sam tako voleo da provodim vreme u autu kad god je bio parkiran u dvoristu, da cackam sa ocem oko auta, idem sa njim po sajmovima, trkama, itd.