Formula 1 - sezona 2014
Re: Formula 1 - sezona 2014
Interesantno je bilo. Komentatorska dvojka horor...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Aha, prebacio sam se na Sky... Bar možeš da čuješ nešto zanimljivo.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Horor je blaga rec za one nesretnike. Pratim SK samo zato sto mi se ne gleda preko neta. Jednom sam gledao prosle sezone na Sky-u i odusevio se sa komentatorima i informacijama koje imaju.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Mercedes, Red bull i Ferrari izgledaju relativno izjednaceno prema ovome...?
Mercedesi su mnogo konstantniji. Totalni su favoriti za trku. Rutinski su u formaciji peglali konstantno, sa mnogo manje rizika.
Tipujem na 1-2 sutra.
Tapatalk Pro
Tipujem na 1-2 sutra.
Tapatalk Pro
ja sutra vidim jedan merc, jedan red bul i jedan ferari na podijumu
brzo se fetel doveo u red, a kako izgleda, kad su se potegli na pravcu u q3 ne secam se vise ko, merc i reso motori u dva bolida, vise ni u snazi nije velika razlika...

brzo se fetel doveo u red, a kako izgleda, kad su se potegli na pravcu u q3 ne secam se vise ko, merc i reso motori u dva bolida, vise ni u snazi nije velika razlika...
Mozda poslednja trka pred ponovnu dominaciju RBa :p
pocela trka...rikardo ponovo odlican
previse price oko red bula...po mom misljenju aca je malo prerevnosan u odbrani istog na svaki nacin, nijedna prica nije tako crno-bela...osim cinjenice da je red bul najbrzi jer ima resoov motor
u principu, ista g.vna kao i u ferariju i slicnim timovima, samo svaki ima svoj nacin...

previse price oko red bula...po mom misljenju aca je malo prerevnosan u odbrani istog na svaki nacin, nijedna prica nije tako crno-bela...osim cinjenice da je red bul najbrzi jer ima resoov motor

u principu, ista g.vna kao i u ferariju i slicnim timovima, samo svaki ima svoj nacin...
Ala ke*aju ovi komentatori

mislio sam da je aca frizurica vrh iritacije, ali sam se ocigledno prevario...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sve znaju.. hebes trku, ljudski zivot je najbitniji! A ono delic krila stoji na stazi
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koliko Ricardo nema srece, to je neverovatno. 

Ko da je skrivena kamera i da ga tovare danas 

Re: AW: Formula 1 - sezona 2014
Pa realno, koga bi zanimalo u takvom slucaju?
Sto se napitka tice ja sam siguran da nije zdrav. Jedno leto kada sam vozio iz SRB i zurio da stignem zbog posla, probao sam da san pobedim RB-om. Osim sto mi je nabio puls da mi nije bilo dobro, nije me nesto preterano razbudio. Istina, popio sam nekoliko limenki u kratkom vremenskom intervalu.
Sto se napitka tice ja sam siguran da nije zdrav. Jedno leto kada sam vozio iz SRB i zurio da stignem zbog posla, probao sam da san pobedim RB-om. Osim sto mi je nabio puls da mi nije bilo dobro, nije me nesto preterano razbudio. Istina, popio sam nekoliko limenki u kratkom vremenskom intervalu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...