Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
:trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:Scuderia napisao:Stoje odlicno, ove su 18''?
ontopic
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/me ... ies=Cabrio

Video auto, stoji sto godina na placu već. Očuvan je, ali nije bez ulaganja. Vredi te pare ako se na pregledu ne nađe ništa jako ozbiljno.
Tapatalk HD
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nidžo , ne stoji baš 100 godina ali 2-3 meseca da... drugar ju je gledao , nema nekih preteranih ulaganja ali je njemu izlazila iz budžeta
Kako kome. 4 gume 19", 4 diska i pločice za TI, tj Brembo klešta, sigurno nije ispod 1500e. Meni se ne sviđa što je karavan i nije crn enterijer, uobičajen za TI. Ne znam što je bivši gazda eksperimentisao sa bojama, ali umeo je da odabere auto.
Nadam se da će da ode u prave ruke, žao mi je kad vidim da takav auto čuva plac.
Tapatalk
Nadam se da će da ode u prave ruke, žao mi je kad vidim da takav auto čuva plac.
Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Vlasnik placa je Alfista
gume ne smatram za ulaganje, to je redovno odrzavanje... A diskovi ok ,bitnije je da nema nekog veceg ulaganja.
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2

Ni ja ne pravim kompromis sa gumama, ali znači kada dobiješ 19" nove na autu, da ne moraš odmah da kupuješ. Kod manjih dimenzija manje znači, a ovde je cifra poprilična. Pogledaj samo koliko košta dobra guma u toj dimenziji - ne mora neki izvikani tzv premium. Bez somića eura nema diskusije. Primetio sam da su joj i felne dobre, nisu iskrzane. To je vozio neko pažljiv.TheWickerMan napisao:Vlasnik placa je Alfistagume ne smatram za ulaganje, to je redovno odrzavanje... A diskovi ok ,bitnije je da nema nekog veceg ulaganja.
Tapatalk HD
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ovaj Golf bi vrijedio jos 1500 evra vise da je dizel 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nikad mi nije bilo jasno odakle ti primerci... Aj jos nekako Golf 2 i taj BMW, ali nadjem BMW 850 sa ~5k km. Taj BMW sigurno nije bio jeftin, ne znam koja bi ga budala kupila pa da s njim predje samo toliko.
Znam da trosi puno i tako to, ali brate mili, realno mi nekako 150k km za tih 20 god koliko je star...
Znam da trosi puno i tako to, ali brate mili, realno mi nekako 150k km za tih 20 god koliko je star...
Meni je realnije da se G2 eksploatise toliko nego 'vikend vozilo' kakav je BMW 8.
Lakše će se naći 850 sa malom kilometražom nego golf 2. 850 je bio 15-ti u nečijoj garaži, a golf je namenjen svakodnevnom drljanju.