Cena servisa
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Cena servisa
Bas ovih dana trazim neke felne za letnje gume koje moram uzeti jer mi zimske na njoj, malo je slabiji izbor za nasu dimenziju i generalno za cr-v,e sad imaju u delti,ali cifra od 300.000din za komplet 18 " mi je nekako neprivlacna 

I meni ta bela bila nekako zanimljiva, a i u paketu opreme je bila koji mi je odgovarao tako da sam mogao da je podignem dva dana nakon uplate dok bi za recimo neku koju nisu imali na lageru morao da cekam tri meseca,tako da mi je ovo bila ok varijanta..
EDIT by mod: Slanje više uzastopnih poruka nije dozvoljeno. Postoji dugme
ako je nešto izostavljeno u prvobitnoj poruci (izmena je moguća 30 minuta od prvobitnog slanja poruke). Slanjem više odgovora zaredom tema se razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
EDIT by mod: Slanje više uzastopnih poruka nije dozvoljeno. Postoji dugme

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne znam gde da pitam pa reko ajde ovde. Jel su plocice za kocnice isto sto i paknovi za kocnice?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne, pločice idu napred a pakne pozadi u doboše. Imaju istu namenu ali su drugačijeg oblika i namenjeni za različitu konstrukciju kočnice.
TT
TT
- H4wkeye
Znaci posto ja moram da menjam na prednjim disk kocnicama uskoro, treba da trazim plocice prednjih kocnica jel tako? 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Cena servisa
Napred su uvek kočione pločice, a pozadi mogu biti ili pakne ili takođe pločice. Pakne i doboši su pozadi obično na automobilima starije generacije (ili jeftinijim). Noviji i skuplji modeli po pravilu imaju pločice/diskove i napred i pozadi.
TT
TT
- H4wkeye
Hvala. 

Uradio servis na 80.000 km, na Opelu dizelki, Cirkom Zr, cena 7450 din.
Uzeo sam nove plocice GM, strpao u gepek, cena 3500 din, u Bg su 5200 din. Nek stoje pri ruci, kad resim da ih menjam. Probacu da vidim stanje unutrasnjih plocica bez skidanja...
Uzeo sam nove plocice GM, strpao u gepek, cena 3500 din, u Bg su 5200 din. Nek stoje pri ruci, kad resim da ih menjam. Probacu da vidim stanje unutrasnjih plocica bez skidanja...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Džabe. Taj auto je raj za budžet od momenta kad je preuzet.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Jazz @Trio servis: 4l Eneos 5W-40 + BluePrint filteri (osim za gorivo) + zadnje pločice ABE + Ferodo ulje za kočnice i kvačilo + rad = 9600 din.
Fabia @KitCommerc: 5l Castrol 5W-40 + Mann filteri (osim za gorivo) + jedan stabilizator + rad = 9800 din.
Fabia @KitCommerc: 5l Castrol 5W-40 + Mann filteri (osim za gorivo) + jedan stabilizator + rad = 9800 din.
Zasto si menjao samo jedan stabilizator, zar to ne ide u paru?
Pa jedan je imao lufta, prošle godine je zamenjen drugi. Zašto bi išlo u paru?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne mora u paru.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money