Nameštaj - uređenje životnog prostora
Re: Nameštaj - uređenje životnog prostora
Varenje se uči na medicini... 

Na ovim umetničkim akademijama vare u svim semestrima 

U cemu je fazon sa box krevetima?passenger napisao:Je l ima neko ove ''box krevete''? Ima li prednosti u udobnosti?
Cena je oko 800 eura, a zanima me prednost/mane u odnosu na klasične.
Odoše mi ledja, moram da menjam.
Meni se cini jako neudobnim, kontam da te pojede dusek
Gesendet von meinem SM-J500FN
Koliko ja znam najveca prednost im je dugovecnost, ali su specificniji i tezi za konstrukciju za pasovanje ledjima
Znam da samo dobar box krevet za dvoje u Holandiji ide od 4000 do 10.000 eur-a. Njihova parola je izaberite dobro gde ce te provesti trecinu zivota 

Šta vam znači to "box" krevet?
Uostalom, krevet može da bude kakav god svakako treba da se ima dobar dušek.
Uostalom, krevet može da bude kakav god svakako treba da se ima dobar dušek.
Pa bas je box krevet sa integrisanim dusekom
po definiciji...

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Naručen. Može lock
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dobar dušek jeste važan, ali u jednačinu se mora uključiti i podloga. Na kraju, sam dušek će duže trajati i držati oblik na kvalitetnom krevetu.
Ako i izuzmemo stranice i potporu (podnica, letvice, diskovi, koješta drugo), za potpun ugođaj je potrebno i da krevet bude čvrst, da ne škripi itd.
Inače, svašta ljudi izmisle, valjalo to ili ne, sa ciframa koje idu do krajnje zanimljivih iznosa.
http://www.elastoflex.rs/podloge/ocs-flex/
https://rs.tempur.com/bed_frames
Sa podešvanjima u milion tačaka, sa motorima/daljinskim i memorijama. Ludilo.
Ne kažem da je ovo dobro, već me kopka ko bi ovako podešvao krevet, a da nije u bolnici.
Ako i izuzmemo stranice i potporu (podnica, letvice, diskovi, koješta drugo), za potpun ugođaj je potrebno i da krevet bude čvrst, da ne škripi itd.
Inače, svašta ljudi izmisle, valjalo to ili ne, sa ciframa koje idu do krajnje zanimljivih iznosa.
http://www.elastoflex.rs/podloge/ocs-flex/
https://rs.tempur.com/bed_frames
Sa podešvanjima u milion tačaka, sa motorima/daljinskim i memorijama. Ludilo.
Ne kažem da je ovo dobro, već me kopka ko bi ovako podešvao krevet, a da nije u bolnici.
Kako "lock" na celu temu? 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Čekaj samo da kupi nekog 15god starog, 300+ks, NOV NOV, bimera, pa da vidiš kad zaključa sve BMW teme
TT
TT
Ne znam mozda je do mene al ja isprobam 5 duseka i svaki mi je prihvatljiv i onda kao odluci se koji ti je najbolji, svaki mi je dobar.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Zato sam ja otisao u Eurosalon, dajte mi taj krevet.ftj napisao: 18 Feb 2018, 09:28 Ne znam mozda je do mene al ja isprobam 5 duseka i svaki mi je prihvatljiv i onda kao odluci se koji ti je najbolji, svaki mi je dobar.
Koji cete dusek? Koji je najbolji? Svi su Schlarafia, ovo je najbolji model, neki eko kurcic i palcic...dajte mi taj najtvrdji.
Ni probao nisam, evo traje vec 11 godina mucenja(ja se cesto bacam na krevet sa 105-135kg, jedne godine je nas troje pijanih skakalo po njemu, zajedno 200kg).
Tako da kada se budem selio i kupovao novo, samo tu marku gledam.
Krevet mi se malo raskantao, to jest ram za daske, ali sam ga dotegao dodatnim srafovima za krevet.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 18 Feb 2018, 10:58, izmenjeno 2 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bilo je već priče o dušecima ali da ponovim , ja sam uzeo šlarafija dušeke i vrlo sam zadovoljan - i to one sa žičanim jezgrom deci diplomat luks, meni i ženi po jedan diplomat (skoro su isti, luks ima neki kokos pride)
Upravo tako, na stvarima koje traju barem 10 godina i na kojima provodis trecinu svog zivota, zaista ne treba stedeti neku sicu, pa uzeti 200e jeftiniji dusek.
Mada opet, keva i cale uzeli neki memo za 30k dinara, oni prezadovoljni, pre toga spavali 20 godina na duseku koji je dosao uz krevet fabricki, nikakav.
Sestri sada uzeli neki francuski lezaj za 40 soma ceo, i ona i keva su odusevljene.
Ja bih opet dao 600e za dusek, ali 100 ljudi, 100 cudi
Mada opet, keva i cale uzeli neki memo za 30k dinara, oni prezadovoljni, pre toga spavali 20 godina na duseku koji je dosao uz krevet fabricki, nikakav.
Sestri sada uzeli neki francuski lezaj za 40 soma ceo, i ona i keva su odusevljene.
Ja bih opet dao 600e za dusek, ali 100 ljudi, 100 cudi

Veče u kome se svi slazu je protraceno.