VW Golf VII
Re: VW Golf VII
ja ne znam da li je do mene, al meni to sve isto, samo malo zategnuto 

Sve ispod audio uredjaja je kao kod Leon-a, i ni malo mi se ne svidja... 

Svaka nova generacija Golfa je najrealnija ilustracija stanja autoindustrije i nivoa tehnologije u tom trenutku. Ni manje ni više.
Za hajtek ispade VAGu služi Audi, za podilaženje masama sa istoka-Škoda ,a za oponašanje Koreanaca tu je Seat...
Za hajtek ispade VAGu služi Audi, za podilaženje masama sa istoka-Škoda ,a za oponašanje Koreanaca tu je Seat...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Iako je konzervativan, meni je lep.. S obzirom da mi se 6. generacija svidjala.. Medjutim malo mi je vise dosadio stalno isti izgled..
Brzine idu u H-a !!!

Na prvim renderima mi je delovao malo širi i niži. Ta varijanta mi se dopadala. Sad na ovim poslednjim mi je isti ko i prethodni. Ipak ću da čekam da ga vidim na ulici.

Rekoh i Urosu vec, auto lepo izgleda, ali je neverovatno dosadan. Razumem ja i tradiciju i sve je to super, ali realno, ovo izgleda kao restilizovani 6... Zapravo, razlika mi je kao E klasa w211 ph1 i ph2...
Sve linije su iste, samo zategnute bore.. I na proslom su kvake bile ispod prelomne linije na boku, sad su iznad...
Sve linije su iste, samo zategnute bore.. I na proslom su kvake bile ispod prelomne linije na boku, sad su iznad...
Vrh, b'ate, vrh... 

Da postavim i ostatak slika.

Priznajem da me je razočarao.

Priznajem da me je razočarao.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pigeon
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
- Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500
Moglo je i bolje. Verujem da ce utisak uzivo biti bolji.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Meni izgleda odlicno i ocekivano...
alternative Golfu u dizajnu postoje kod drugih brendova.
Cista 10-ka
alternative Golfu u dizajnu postoje kod drugih brendova.
Cista 10-ka

Nja...déjà vu

Bukvalno a recimo razlika izmedju W204 ph1 i ph2 je mnogo veca nego izmedju G6 i G7NexT napisao:Zapravo, razlika mi je kao E klasa w211 ph1 i ph2...

Prelep, ili bolje receno automobil bas po mom ukusu.
edit: Sto ga vise gledam, sve mi je bolji i bolji, postoji gomila detalja koja ga cini posebnim u odnosu na prethodne (dve) generacije, a koji ce ga prodavati i dalje u ogromnim kolicinama.
edit: Sto ga vise gledam, sve mi je bolji i bolji, postoji gomila detalja koja ga cini posebnim u odnosu na prethodne (dve) generacije, a koji ce ga prodavati i dalje u ogromnim kolicinama.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf