Majstori za izbegavanje
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Majstori za izbegavanje
Sta vise, i najnovije recenzije su pozitivne.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
@Rolla ja sam imao problem sa valvematicom kod mene, to se ne popravlja već samo menja. Ja sam rizikovao i stavio polovan pošto je nov bezobrazno skup (oko 140k rsd) i nema aftermarket. Možda da se naruči nov preko amayame i sačeka da dođe. Do tada auto može da se vozi osim što ponekad uđe u safe mode ali to kratko traje. Čuo sam da ima neki lik u Barajevu koji možda može da popravi ali upitno. Ja sam moj stari odneo kod ljubitelja ali nije imao potrebnu opremu da ispita elektroniku i eventualno popravi.
A na temu Živkovića, pre par godina tast odveze auto kod njih a da me nije pitao gde da ide. I dotični mu zameni 2 dizne na 2.2 d4d motoru. Pre nekih 2 meseca javljaju se problemi sa autom, nepravilan rad motora, teško pali, dimi. Očitam parametre dizni, 2 loše, 1 na granici. Naravno te 2 loše su one što je menjao Živković.
Ode auto kod majstora i tamo vide da lik nije stavio podloške dizni već ih je zalio superlepkom. Jedva su ih iščupali da ne nastrada blok motora. Moje mišljenje je da tast prvi put i nije imao problem sa diznama već da mu je on uzeo 2 dobre a stavio 2 ko zna kakve (a znam još primera da je to radio).
A na temu Živkovića, pre par godina tast odveze auto kod njih a da me nije pitao gde da ide. I dotični mu zameni 2 dizne na 2.2 d4d motoru. Pre nekih 2 meseca javljaju se problemi sa autom, nepravilan rad motora, teško pali, dimi. Očitam parametre dizni, 2 loše, 1 na granici. Naravno te 2 loše su one što je menjao Živković.
Ode auto kod majstora i tamo vide da lik nije stavio podloške dizni već ih je zalio superlepkom. Jedva su ih iščupali da ne nastrada blok motora. Moje mišljenje je da tast prvi put i nije imao problem sa diznama već da mu je on uzeo 2 dobre a stavio 2 ko zna kakve (a znam još primera da je to radio).
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
G ne bi trebao da prikazuje recenzije dok korisnik (recezent) ne skupi tipa 10 komada, a onda ih lepo objavi. Plaćene i prijateljske (pozitivne ili ne) smaraju i dovode u zabludu.
Mogu i filter da stave, tipa ne uzimaj u obzir recenzije korisnika sa manje od X postavljenih ocena.
A postoji i problem ljudi koji poznaju samo 1 i 5, ništa između.
Primer: Sve je bilo super, ali nije radio aparat za kartice - 1.
Frnomenalno iskustvo u restoranu, ali nemaju obezbeđen parking, pa sam parkirao 100m dalje - 1.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Mogu i filter da stave, tipa ne uzimaj u obzir recenzije korisnika sa manje od X postavljenih ocena.
A postoji i problem ljudi koji poznaju samo 1 i 5, ništa između.
Primer: Sve je bilo super, ali nije radio aparat za kartice - 1.
Frnomenalno iskustvo u restoranu, ali nemaju obezbeđen parking, pa sam parkirao 100m dalje - 1.
Na zahtev vlasnika sajta, recenzije mogu i da se brisu
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Mogu, ako su zlonamerne i neosnovane. Nisam siguran da se brišu samo zato što vlasnik ne želi da ih vidi.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Pocele da me nerviraju recenzije.. Gledao neki smestaj u Italiji, i za sta su ljudi spremni da napisu losu recenziju.. Ili daju ocenu 7 a napisu komentar da je sve bilo vrhunski, domacin odlican, nemaju zamerke..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvi na pamet mi pada Kidi i njegove recenzije.
Ali u tom slucaju recenzije ne lazu?
Trebao sam citirati Slobu. Kidi ne može tek tako sakriti loše ocene.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Što se Kidija tiče, nema lošeg publiciteta.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zar nisu seriju snimili po njemu? Ajd nadji majstora koji je to doziveo