Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
Taj Milan bolje da je ugradio plin za tih 80.000 din 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
i sta je tu lose? Nije patriota, i ne daje 1000+ evra svake godine budzetu?superboss napisao:superboss napisao:U NS ima zanimljiv M6 sa tablama BMW M6
A table su naravno COOK ISLAND

Meni je najužasnije kad vidim neki novi skupi automobil sa kosovskim tablicama(izbegava se pdv).
Meni je najuzasnije kada za 148ccm vise u odnosu na famoznih 2000ccm moras da platis preko 40.000 RSD vise.
Kakve veze ima jedno s drugim?
Pa ja na izbegavanje placanja drzavi ne gledam lose. Msm, oni sto registruju na invalide, voze sa stranim tablama itd... Sto da ne...
Ok je to al nemoj se hvaliti time. Znaš onu izreku.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Bas ta, sa Kalvarije u Zemununixa napisao:siva G astra

Brate,registracija nam je duplo skuplja nego u Zapadnim drzavama sa oko 5 puta vecim primanjima...
Sramota da ja za mali zagadjivac i generalno slab automobil moram da platim 600e registraciju,a onda neko sa 280ks benzincem koji duplo vise zagadjuje plati 250e,posto to nije luksuz...
I onda mi na to lupe pricu za subvencije za male zagadjivace ispod 100 cO2... To izgleda za 1% vozila bitno da se vodi racuna o ekologiji,a za ostalih 99% nema veze...
Jao Srbijo ,zemljo junaka...
Iskreno i meni bi bilo glupo da ustedim 1.500e za registraciju,ako mi rata za automobil kosta 2.500e mesecno...
Problem je sto niko to ne radi iz principa,nego zato sto vecina kupi polovnjaka za koji gladuje 10 dana mesecno ,pa onda gleda svuda da usteka neki dinar...
Sramota da ja za mali zagadjivac i generalno slab automobil moram da platim 600e registraciju,a onda neko sa 280ks benzincem koji duplo vise zagadjuje plati 250e,posto to nije luksuz...
I onda mi na to lupe pricu za subvencije za male zagadjivace ispod 100 cO2... To izgleda za 1% vozila bitno da se vodi racuna o ekologiji,a za ostalih 99% nema veze...
Jao Srbijo ,zemljo junaka...
Iskreno i meni bi bilo glupo da ustedim 1.500e za registraciju,ako mi rata za automobil kosta 2.500e mesecno...
Problem je sto niko to ne radi iz principa,nego zato sto vecina kupi polovnjaka za koji gladuje 10 dana mesecno ,pa onda gleda svuda da usteka neki dinar...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 03 Jul 2012, 14:47, izmenjeno 2 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Neam ja cojones za takve stvariftj napisao:Ok je to al nemoj se hvaliti time. Znaš onu izreku.

Pa ja sam zaboravio da pomenem E 350 CDI kabrio sa BG EMA-1

I ja sam takvih shvatanja, ali to samo ilustruje koliko nam je drzava u nekim situacijama smesna...bio je i clanak u Blicu na tu temu-pola drzavnih funkcionera je registrovalo svoj vozni park tako. Agencija je bila u NS.NexT napisao: i sta je tu lose? Nije patriota, i ne daje 1000+ evra svake godine budzetu?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
I slatka komsinica koja ga voziNexT napisao:Pa ja sam zaboravio da pomenem E 350 CDI kabrio sa BG EMA-1

imam ja, al necu da kacim 

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Vidiš bre šta je Das Auto, to iz Nigerije mož da doteraš