Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Evo vam još jedan primer: farmerke Tommy Hilfiger (Delta City) leva nogavica duža od desne za 1.5 cm. U radnji nisam primetio, svejedno ih skraćujem. Plaćene 4.5k na sniženju 50%.
Ma to je sve sranje od odeće što se prodaje. Tako da odavno više ne dajem skoro ništa za odeću. Kupio sam pre par dana farmerke u nekoj prodavnici na temerinskom putu, brug se zove čini mi se, 2200 dinara. Malo skratio i teraj 
Imam tu sreću, da mama može da mi sašije sve što se tiče majica, dukseva, trenerki, tako da se zaista ne sećam kada sam išta od toga kupio, ima sigurno više od 10 godina.
Tu vam sve zavisi od kvaliteta materijala, ako imam dobar materijal, moj kućna radinost duks će biti "originalniji" od bilo kog koji može da se kupi u prodavnici
Inače sve to što je kvalitetno i "original" , duksevi recimo, se tako i prave. Iz kine reeetko kad dođe neki kvalitet, jer oni imaju kvantitet. U jednoj od firmi gde ona radi, dođe čovek i naruči recimo 200 nike dukseva. On donese materijal i etikete (sve original
) i ti duksevi zaista budu daaaleko kvalitetniji od 98% onogo što možete naći u prodavnicama.
A taj duks realno košta 600 dinara, plus rad radnika
Evo baš sad imam jedan takav na sebi 

Imam tu sreću, da mama može da mi sašije sve što se tiče majica, dukseva, trenerki, tako da se zaista ne sećam kada sam išta od toga kupio, ima sigurno više od 10 godina.
Tu vam sve zavisi od kvaliteta materijala, ako imam dobar materijal, moj kućna radinost duks će biti "originalniji" od bilo kog koji može da se kupi u prodavnici

Inače sve to što je kvalitetno i "original" , duksevi recimo, se tako i prave. Iz kine reeetko kad dođe neki kvalitet, jer oni imaju kvantitet. U jednoj od firmi gde ona radi, dođe čovek i naruči recimo 200 nike dukseva. On donese materijal i etikete (sve original

A taj duks realno košta 600 dinara, plus rad radnika

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel može da se organizuje neka nabavka? 

pajo, nemoj da se ljutis, al mora da je bila smesna scenapaja napisao:Ja sam u Delti u Sport Impulsu kupio Čempion duks. Posle drugog pranja na 40* jedan rukav je bio 5cm duži od drugog.

ja sam kupio pre par godina farmerke koje su smrdele, ali bukvalno, nosio malo, cak i iskuvao ali je smrad ostao. e onda su zavrsile kao odeca za ciscenje svinjca, lepo su se uklopile

Teško, pošto su uglavnom knap sa materijalom, pa onda ostane svega par komada ponekad, koje njima daju da se sašiju sebi i naplate im samo materijal.Grujic napisao:Jel može da se organizuje neka nabavka?
Dragane pa gde ti je nos bio kad si kupovao

Meni je čulo mirisa osnovni alat pri kupovini, ne samo hrane, nego i delova za kompjuter!

Ja sam u Moni kupio jaknu. Nisam je praopaja napisao:Ja sam u Delti u Sport Impulsu kupio Čempion duks. Posle drugog pranja na 40* jedan rukav je bio 5cm duži od drugog.

Najgore je sto je to bila izrada jakne po zelji, ali definitivno nisam trazio da mi rukavi budu razlicite duzine

Odmah je vracena nazad i uzeo sam drugu
dragan napisao:pajo, nemoj da se ljutis, al mora da je bila smesna scenapaja napisao:Ja sam u Delti u Sport Impulsu kupio Čempion duks. Posle drugog pranja na 40* jedan rukav je bio 5cm duži od drugog.![]()
ja sam kupio pre par godina farmerke koje su smrdele, ali bukvalno, nosio malo, cak i iskuvao ali je smrad ostao. e onda su zavrsile kao odeca za ciscenje svinjca, lepo su se uklopile
Scena je bila vr!

Ako ga žena nije združila sa kantom ima da ti ga dam za svinjac. Niži si pa zavrni rukave.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Preporuke za sve i svašta
Odnosno rukav u ovom slucaju 
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2

Brzine idu u H-a !!!

Meni se nikada nije desilo da kupim robu sa felerom 
Ni u radnji,ni u outletu...
Cak i sorcevi i majice koje sam kupio na buvljaku i Metrou su savrseni,osim sto kod mene imaju kratak rok trajanja

Ni u radnji,ni u outletu...
Cak i sorcevi i majice koje sam kupio na buvljaku i Metrou su savrseni,osim sto kod mene imaju kratak rok trajanja

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Re: Одг: Preporuke za sve i svašta
Day Walker napisao:Odnosno rukav u ovom slucaju
Jašta.

E da,jednom su mi dali 2 leve patike u Nike-u...
Kada sam otisao da zamenim,rekli su mi da vise nema tog broja...
"Ali onda ste nekome prodali 2 desne?"
"Pa izgleda"

"Pa izgleda"

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Xepoj87 napisao:E da,jednom su mi dali 2 leve patike u Nike-u...
"Pa izgleda"
Ej ljudi meni se daaaavno deslio nešto slično..... Kupio sam patike u tadašnjem Slovenijašportu u Zemunu (znači baš baš davno) i pošto sam probao dve veličine, oni mi spakuju levu i desnu različitih brojeva. Posle par dana odemo na more, patike ostale onako u kutiji... i tek posle jedno 2,3 meseca, uzmem da ih obučem. QuQu... prsti na levoj otkidaju. Vidim jedna 44, druga 45. Skapiram da su se nešto zaje*ali, ali vidim i seks u najavi jer nit imam račun, ni bilo šta, prošla 2-3 meseca. Ipak posle par dana ponesem patike, ulazim u radnju, a ona tetka kad me videla, sunce je ogrejalo.... Kuku sine pa gde si ti, nama ostao par rasparen, a sve ostalo prodato, nismo znali šta ćemo, dolazi poslovođa, oće da me usvoji.... ma terajte se dajte mi patuku ... i tako ja njima 44 levu, oni meni 45 levu i svima lepo...

Inače patike su bile Adidas Lendl Pro.

Širim haos!
Slovenijašport i adidas su bili dobitna kombinacija. 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To su one sto su se pravile u YU? Drugar iz Madjarske mi je pricao kako su 80-ih dolazili ovamo po patike.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money