Obrazovanje i školstvo
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Obrazovanje i školstvo
Ja ih znam oko 70 i svi rade za max 800-900, velika firma, najjača u tom poslu kod nas, drži 80+% tržišta, raspitaću se koji prog.jezik je u pitanju, nikad me nije zanimalo pa ne znam.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako je BG u pitanju onda su ili pocetnici (2 godine iskustva max) ili nisu bas nesto jaki u svom poslu...
Poslednja izmena od Delija u 11 Nov 2013, 22:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Samo sam cekao kad ces da se javis 
Ili su mutavi pa ne znaju da predju u drugu firmu

Ili su mutavi pa ne znaju da predju u drugu firmu

- Delija
- Kontakt:
Gledam kako Djokica ocitava lekciju Nadalu i malo cituckam 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I ja isto 
Bez brige zavrsio sam posao zs Djoleta, sad sam stavio 10e na Nadala, dakle Djole mora dobije

Bez brige zavrsio sam posao zs Djoleta, sad sam stavio 10e na Nadala, dakle Djole mora dobije

- Delija
- Kontakt:
Evo buducih "studenata" ultra-mega-giga trenda...
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=776891

Re: AW: Obrazovanje i školstvo
Hoces da kazes buduci ministri, savetnici, savetnici savetnika i sl. 
Gesendet von meinem GT-I9505

Gesendet von meinem GT-I9505
...premijeri, vicepremijeri, predsednici, dekani, tajkuni, medijski bogovi, menadžeri, vlasnici IT firmi itd, itd 

"Nastavnici u osnovnim školama kažu da je znanje đaka iz generacije u generaciju sve siromašnije, a da je roditelje teško naterati da se uključe u rešavanje ovog problema, jer im je najvažnije to koju će ocenu njihovo dete imati na kraju godine."Delija napisao:Evo buducih "studenata" ultra-mega-giga trenda...
![]()
![]()
S obzirom da imam dva djaka u skoli mogu da kazem samo: sram ih bilo. Ne da ne rade sa decom, nego se skola pretvotrila u nekakvu fakultativnu nastavu.
Mladja klinka kad je kretala u prvi razred, nije znala bas najbolje da cita i pise. Odmah su hteli da je prebace u "specijalno odeljenje". Nece da se pomuce ni malo sa decom.
Muka mi je vise. Svi su pametni, svi znaju sta gde ne valja a niko nista naravno ne preduzima da to resi....JOOOOOOJ sto ja ne mogu da resavam za neke stvari barem na dva sata. Jes da bih nam brojno stanje smanjio za minimum 50%, ali barem bi nesto zdravo ostalo
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa ja nisam znao ni da citam ni da pisem pre nego sto sam krenuo u skolu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja ni danas ne umem da napisem sastav.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam sastave i likovno najvise mrzeo.
Znao sam cirilicu/latinicu, pisao sam i brojao, pre polaska u skolu (je*iga, imam starijeg brata, pa uz njega
, a i stalno sam gledao Brojke i slova), ocitavao cak i analogni sat
Ipak, sva su deca nesto crtala, a ja kao da sam rodjen bez umetnickog dela mozga
Mozda glup primer, ali mislim, iako smatram da su likovno i muzicko izuzetno glupavi i apsolutno nebitni predmeti, da sam nepravedno bio Vukovac, jer jednostavno nisam imao smisla za neke predmete, kakve takve... I to stvarno mislim, bez obzira na druge predmete, takmicenja i besmislenost nekih predmeta, da je tih/nas Vukovaca jednostavno previse svake godine, pogotovo kada se uzmu i oni iz manjih sredina, gde samo onaj koji ne zna da broji do 10 nije bio odlican (malo karikiram).
Kada sam zavrsavao srednju, hteli su mi pokloniti jednu ocenu da mi prosek u IV godini bude 5,00 (smatrali da ako je neko u generaciji zasluzio da mu poklone ocenu...), ali sam se i ja pobunio, uz profesorku, iako je protiv nas bilo komplet nastavnicko vece
Srpski je bio u pitanju, i istina je bila da je zena rekla da sam realno zasluzio pet, pogotovo u odnosu na ostale koji imaju tu ocenu, ali je zbir ocena ipak za 4 i da sam joj ionako 4 godine isao na zivce. Bila mi je razredna, a ja se stalno nesto pravio pametan i bio borac za ljudska prava... I dalje veoma postujem zenu, totalni kralj, bez obzira na sva razmimoilazenja
Ako nista, bar me je u saradnji sa psihologom navela da odradim MENSA test, ali i da se nacitam knjiga u Elektrotehnickoj skoli, kao da sam studirao knjizevnost

Znao sam cirilicu/latinicu, pisao sam i brojao, pre polaska u skolu (je*iga, imam starijeg brata, pa uz njega

Mozda glup primer, ali mislim, iako smatram da su likovno i muzicko izuzetno glupavi i apsolutno nebitni predmeti, da sam nepravedno bio Vukovac, jer jednostavno nisam imao smisla za neke predmete, kakve takve... I to stvarno mislim, bez obzira na druge predmete, takmicenja i besmislenost nekih predmeta, da je tih/nas Vukovaca jednostavno previse svake godine, pogotovo kada se uzmu i oni iz manjih sredina, gde samo onaj koji ne zna da broji do 10 nije bio odlican (malo karikiram).
Kada sam zavrsavao srednju, hteli su mi pokloniti jednu ocenu da mi prosek u IV godini bude 5,00 (smatrali da ako je neko u generaciji zasluzio da mu poklone ocenu...), ali sam se i ja pobunio, uz profesorku, iako je protiv nas bilo komplet nastavnicko vece

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Niko ne kaze da sam bio "pozitivan". Samo sam napisao da sam bio na testu. A onda sam se osvestio 
Salu na stranu. Nema bodova, samo kazu da je preko nekog broja poena (imam negde svecano obavestenje). Za tacan broj idu dalja testiranja. To mi stvarno nije zelja. Cak se nisam ni uclanio u sekt...mislim Mensu
TT

Salu na stranu. Nema bodova, samo kazu da je preko nekog broja poena (imam negde svecano obavestenje). Za tacan broj idu dalja testiranja. To mi stvarno nije zelja. Cak se nisam ni uclanio u sekt...mislim Mensu

TT
Ovo me podsetilo na testove za vojsku.
Kasnije sam saznao da su recimo za Vojnu policiju uzimali one sa svim odličnim ocenama i sa nekim trojkama na testu inteligencije.
Kasnije sam saznao da su recimo za Vojnu policiju uzimali one sa svim odličnim ocenama i sa nekim trojkama na testu inteligencije.