Kojim putem putovati?
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Kojim putem putovati?
preporuka za Sepak, put do Malog Zvornika je bas los (bar prema informacijama od pre jedno 6 meseci)...
Koja je najbolja alternativa autoputu do Srebrnog jezera, preko Smedereva? Idem sad za vikend, cenim da će biti haos pa neću autoputem.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Smederevo-Pozarevac, tu ne ulazis u grad nego imas skretanje levo obilaznicu oko Pozarevca, sledis tablu za Veliko Gradiste. Kod mesta Topolovnik imas skretanje koje je obelezeno za Srebrno jezero.

Hvala,evo gledam sad na mapi. Ako bude problema,zovem Hokaja da mi sredi pratnju 

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Pazi se ogranicenja jer na obilaznici oko Popzarevca zna da zabodu kamere pa da te ne uslikaju zbog brze voznje.

Jbt danas da obilaznici kolona od orlovace do bubanj potoka, na kraju sam se iznervirao i obrnuo polukruzno i išao kroz grad do smederevskog puta. Nigde pandura btw, pratio sam jednog iz PO dobar tempo je drzao
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Sve sami stranci, ja sam se uključio kod 1000 ruža sa Avale, srećom sam se isključio na Rakovici inače bi nadrljao , kolona haos.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Mene ćale zajebao, ja hteo nekim lokalnim putem pa da se uključim u leštanima čini mi se, ali on kao loš put idi preko bubanj potoka prosle subote bila kolona samo kod pijace,ne znam sto je danas bio ovoliki haos
Pa tu je stalno kolona, svaki vikend kada obilaznica ne postoji vec se 2 autoputa zavrsavaju u uzanoj gradskoj ulicici svega 5m ukupne sirine.
Mogao si preko Lisovica, na Babe pa kroz Sopot i preko Djiurinaca izadjes na Mali Pozarevac. Treba oko 40minuta, i 100 dinara je manje potrebno za putarinu.
Ko ne voli ostre krivine uz uspone i prva druga cesto ili ima neokretan auto bolje da izbegne mada je sam put u odlicnom stanju i veoma zabavan za voznju danju.
Nocu je zajebanije, ide se kroz gustu sumu i kroz potpuni mrak a ima krivina i krivina, od toga 2 opasne pod 90stepeni na usponu jer su nakon duzeg pravca gde se moze prilicno brzo voziti a mesta za kocenje nema mnogo.
Ja ovaj put obozavam, ko stvoren za trening voznje i refleksa a kratko traje pa nije previse zamorno.
Najvaznije je vreme, krace je vremenski nego cekanje u koloni sat vremena za par kilometara.
Moze i preko Ripnja pa na Vrcin.
Mogao si preko Lisovica, na Babe pa kroz Sopot i preko Djiurinaca izadjes na Mali Pozarevac. Treba oko 40minuta, i 100 dinara je manje potrebno za putarinu.
Ko ne voli ostre krivine uz uspone i prva druga cesto ili ima neokretan auto bolje da izbegne mada je sam put u odlicnom stanju i veoma zabavan za voznju danju.
Nocu je zajebanije, ide se kroz gustu sumu i kroz potpuni mrak a ima krivina i krivina, od toga 2 opasne pod 90stepeni na usponu jer su nakon duzeg pravca gde se moze prilicno brzo voziti a mesta za kocenje nema mnogo.
Ja ovaj put obozavam, ko stvoren za trening voznje i refleksa a kratko traje pa nije previse zamorno.
Najvaznije je vreme, krace je vremenski nego cekanje u koloni sat vremena za par kilometara.
Što se tiče eu kolone na hr granici, redovno stanem u nju, jer je kraća, i nikad ne niko nista nije pitao zbog toga.
E pa na Ripanj sam i hteo, al kaže ćale da je baš los put.ljubitelj napisao:Pa tu je stalno kolona, svaki vikend kada obilaznica ne postoji vec se 2 autoputa zavrsavaju u uzanoj gradskoj ulicici svega 5m ukupne sirine.
Autoput sam bas zbog guzvi hteo da izbegnem, ali me svejedno uhvatile jbg
Uf, Vrčin je propast put...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Sutra idem u bec. Kuda preci granicu sa madjarskom? Horgos kazu da je u haosu.
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Backi vinogradi. Ima takodje i neki novi prelaz (Horgos stari), ali ne znam kako se dolazi do njega.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dođeš do skretanja za Horgoš-Kanjiža,pa sa autoputa odmah levo i samo pravo.