Dobro veče
Re: Dobro veče

Do NS-a sam stavio auto u "stealth mode" (vozio 85-90km/h), a kada sam se vracao sam zurio pa sam se izlozio riziku da me uhvate, ali su neki pre mene imali manje srece.
Cele zime ih nije bilo i sad prva 2-3 dana da je toplije malo, odmah izmileli i udri po glavi stanovnika.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa da nadoknate propusteno 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da, pre neki dan ih videh opet kod mene na standardnom mestu, samo "maskirane".
Obicno stoje sa LendRoverom i onim topom/rendgenom. Sada su bili u belom autu, i radarom unutra. Dakle, jos je hladno napolju.
Obicno stoje sa LendRoverom i onim topom/rendgenom. Sada su bili u belom autu, i radarom unutra. Dakle, jos je hladno napolju.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ko će da zaustavi krimosa u crnom BMW-u.Texonja napisao:Nisam proveravao.
Do NS-a sam stavio auto u "stealth mode" (vozio 85-90km/h), a kada sam se vracao sam zurio pa sam se izlozio riziku da me uhvate, ali su neki pre mene imali manje srece.

Širim haos!
Golfom sam isao, ako se neko popisha na put da se ne izvrtim. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Bas ne volis bimmera
Obicno vlasnici istog
ako se nesto lose kaze protiv njega 

Obicno vlasnici istog

Nebitno dal' ga volim ili ne, kazem ono sto je po meni realno. Kad je suvo je jedna prica, ali kad je ujutru oblacno, u podne suncano, a popodne moze da padne sneg, onda je druga. Taj auto nije za mokru podlogu, jer njemu dupe plese i na suvom asfaltu mozda vise nego na Boxsteru. (valjda jer mnogo obrtnog momenta isporucuje na malim obrtajima)
Kad se stvore uslovi, vozim ga, u suprotnom vozim offroad vozilo sto bi rekao Pantela: marke VW, tipa Golf, oznake TDI, goriva dizel.
Kad se stvore uslovi, vozim ga, u suprotnom vozim offroad vozilo sto bi rekao Pantela: marke VW, tipa Golf, oznake TDI, goriva dizel.

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Texonja napisao:...marke VW, tipa Golf, oznake TDI, goriva dizel.
Postoji li bolji...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da postoji...
marke Audi, tipa Q5, oznake TDI, goriva dizel
marke Audi, tipa Q5, oznake TDI, goriva dizel

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne staj mu na muku, inace ce opet da aktivira onu temu iz kupovine... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja nisam odustao od te opcije... Samo cekam prvo da se vidim sa jednim covekom, pa da onda zovem drugog i treceg coveka... Inace, otoplilo, danas sam vozio BMW-a... Ide ko budala, lezi u krivini ko zalepljen, dobar je mmmujbm... 

Ih pa posle Golfa i trotinet ide do jaja
Izvni, bilo je jace od mene
p.s. Vidim ja da ce ona tema da "odmara" do sledece zime

Izvni, bilo je jace od mene

p.s. Vidim ja da ce ona tema da "odmara" do sledece zime

To vi sa trotinetima najbolje znate!Floyd napisao:Ih pa posle Golfa i trotinet ide do jaja![]()