dva driga,kedan vozi ozloglaseni 156 a drugi hvaljeni b5.5. i...alfa ide,zajebava sa trapovima ali jw ito resivo reparacijom svakih 50000 km a vw te ramena,te turbina i tako...ma zabole me.Ka da.ne.je Mini koji je bio star 27 godina u trenutku kupovine punih 7 godina sluzio bez da ae uakaslajo ( italija,crna gora,srnija) onda ce i ovo.I ovako ce biti promenjena za noviju i jacu kada dodje vreme
Meni samo nije jasno zasto imamo temu "Kvalitet Alfa Romea" a nemamo temu "Kvalitet Audi-a".
Mislim da je diskutabilan kvalitet Audi-a mnogo veci problem nego kvalitet Alfe jer kod Alfe bar ne dajete tolike pare za auto pa cak i da nije preterano pouzdana to nije bas toliki problem.
Ovom forumu fali jedna ultimativna tema tzv. nemačkim premium brendovima koju bi tripartitno uređivali, po rotirajućem sistemu, predstavnici Audija, BMW i Mercedesa na forumu...možda čak da bude podforum. Svaka ekipa ima jaku reprezentaciju od bar 3 predstavnika, uigrani su do bola i imaju snage za fanatično trčanje 90 minuta kao svaki dobri nemački igrač. Tu bi mogli da se izigraju, pa malo da smanje pritisak na ostale teme, mada je to nemoguće u potpunosti.
vlasnik koji preplati auto a tu mislim na vw,bmw,oooo necw bastako otvoreno da.prica o problemima jer zna da se zajebao.I zato oni cute i stvara se fama neprejebivosti a dok vlasnici svih drugih brendova pricaju o svojim problemima.Licno mislim da jedan reno ili alfa ili bilo koji drugi brend nisu nista kvarljiviji u odnosu na vw grupaciju.Sve je to prosek klase.Bitnije je kako se auto od starta odrzava.Kada kod nas stignu lesine onda naravno da ta i ta marka ne valja.
milosdoktorabs napisao:Licno mislim da jedan reno ili alfa ili bilo koji drugi brend nisu nista kvarljiviji u odnosu na vw grupaciju.Sve je to prosek klase.
Slazem se potpuno, zato i mislim da treba da se otvori pomenuta tema.