Univerzalne, ALL SEASON, M+S, gume kupovina da ili ne?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Univerzalne, ALL SEASON, M+S, gume kupovina da ili ne?
To je verovatno fabricka ugradnja. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I to Riken fabrički ugradi AMGa na svoju gumu
TapaT
TapaT
Kažem ja da se Riken AS prodaje u ogromnim količinama 
Послато са MI 9 помоћу Тапатока

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
I parizer isto.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jooj, poludeću više od tog parizera
Nastala je opšta histerija oko salame.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U omotu.
TapaT
TapaT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
I treba. To je direktna mera na znacajno poboljsanje zivotnog standarda naseg narodaA170T napisao: 14 Sep 2023, 10:41 Jooj, poludeću više od tog parizeraNastala je opšta histerija oko salame.

Al koja mera, bukvalno akcija u DISu koja traje 10 dana koja se ni po cemu ne razlikuje od nekih drugih akcija trgovinskih lanaca osim sto je malo vise usmerena na najkrš robu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da, ali o okciji se ne prica, dok ce se o ovome pricati, zamajavati danima/sedmicama dok vozovi prolaze/niko ne se bavi vecim problemima. Do neke nove medijske price..
Pošto od oktobra, naftni derivati skaču(akciza), otići će i cena guma katastrofalno. Poskupljenje goriva je opravdanje za dizanje cena.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Cena je malo više od 90 dolara po barelu. Da podsetim kad je nafta bila 90 dolara kod nas je bila 125 dinaraMarjanKG napisao: 14 Sep 2023, 16:31 Pošto od oktobra, naftni derivati skaču(akciza), otići će i cena guma katastrofalno. Poskupljenje goriva je opravdanje za dizanje cena.
I to je prevara. Nema nikakvog sniženja. To je akcija u DIS-u do 21. septembra.Darko napisao: 14 Sep 2023, 12:02 I treba. To je direktna mera na znacajno poboljsanje zivotnog standarda naseg naroda![]()

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pegazbre
- Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
- Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp
Epilog potrage za univerzalnim gumama za Astru i Tucson-a.
Astra je na kraju dobila Riken All Season prelomili smo da za striktnu gradsku voznju ne treba nam bolje iako sam ja hteo da idem na Kleber Quadraxer 3 koji je nekih 4000 skuplji po gumi, nije ni mala razlika u ceni. Prvi utisci je da je guma dosta tiha, dosta tisa od Tigar UHP gume koja je dosla uz auto. Za sada na toplom kolovozu se pokazala ok po gradu, videcemo po kisi i bljuzgavici, snega ne ocekujem da ce puno videti...
Tucson ce da dobije Hankook H750A Kinergy 4S 2 X. Hteo sam Goodyear VECTOR 4SEASONS GEN-3 SUV ali nisam uspeo da nadjem 4 gume (tamo gde sam organizovao menjanje guma) tako da je narucen Hankook.
Astra je na kraju dobila Riken All Season prelomili smo da za striktnu gradsku voznju ne treba nam bolje iako sam ja hteo da idem na Kleber Quadraxer 3 koji je nekih 4000 skuplji po gumi, nije ni mala razlika u ceni. Prvi utisci je da je guma dosta tiha, dosta tisa od Tigar UHP gume koja je dosla uz auto. Za sada na toplom kolovozu se pokazala ok po gradu, videcemo po kisi i bljuzgavici, snega ne ocekujem da ce puno videti...
Tucson ce da dobije Hankook H750A Kinergy 4S 2 X. Hteo sam Goodyear VECTOR 4SEASONS GEN-3 SUV ali nisam uspeo da nadjem 4 gume (tamo gde sam organizovao menjanje guma) tako da je narucen Hankook.
Nisi pogresio, dobar je Hankook.
Zdravo, planiram da uzmem 4kom u dimenziji 215/55/r17. U izbor su usli Michelin Crossclimate 2, Continental AllSeasonContact i GoodYear Vector 4 Seasons G3. Ne ide se na planinu, na skijanje i slicno, vec zimi ce biti pretezno vozeno po Beogradu. To bi znacilo da se prednost vise daje ponasanju po mokrom i po letnjem vremenu. U planu su da se voze 4god, pa bi i trajnost znacila (da se ne uplastice brzo). Molim forumase za savet oko izbora, iskustva, da li je neki od pomenutih modela za izbegavanje i slicno... Hvala.