Smešne slike
Re: Smešne slike
Skandalozno! Zamislite, ostavlja sve sto je posteno zaradio zeni i deci...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nije to u pitanju Tex, nego su tu vest objavili bas sad kada je u komi, a pise u clanku da je testament sastavio 2010. godine.
Ovakav naslov u ovim trenucima zvuci kao da je ustao iz kome, napravio testament i krenuo "gore". Po meni jeste skandalozno.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Ovakav naslov u ovim trenucima zvuci kao da je ustao iz kome, napravio testament i krenuo "gore". Po meni jeste skandalozno.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nije samo to, nego su napisali Šuhamer 

Ma Kuzma, razumemo se. U najmanju ruku je bezobzirno i neljudski objavljivati tako nesto u ovom momentu, ali ako su vec objavili sta ocekuju da postignu time? Da mu citaoci zavide na milijardi pa da mu pozele da umre ili sta...? Covek posteno zaradio imovinu da postenije ne moze. Napisao u testamentu da ostavlja porodici, i? Cak i da izuzmemo gadost u kojem momentu to objavljuju, opet - kakva je to vest? Jel to nesto nenormalno pa treba da se pise o tome?
Mozda je trebao da ostavi svalerki i crkvi...
Mozda je trebao da ostavi svalerki i crkvi...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
O vako ispade da sahranise zivog coveka.Jer koliko ja znam testament se sme otvoriti samo nakon smrti nacinitelja testamenta.
Pravi šank.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
moj sank je za kratka pica 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V