Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Pametan neki drugar...
ja bas i ne vidim poentu ovog posta o drugarevom udesu...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Daj ime i sliku drugara.
@dragan, dragvrl
ne znam kakve poente treba da bude, tema je valjda o udesima? koliko vidim nisam jedini koji je postavio link ka nekoj saobracajnoj nesreci u ovoj temi
nisam video lika skoro ali je bio na zimskim gumama celo leto i pre 2-3 meseca kupio ove felne i nove letnje gumame... zimske izgleda nije ni vracao posto su mu ove lepse
ne znam kakve poente treba da bude, tema je valjda o udesima? koliko vidim nisam jedini koji je postavio link ka nekoj saobracajnoj nesreci u ovoj temi

nisam video lika skoro ali je bio na zimskim gumama celo leto i pre 2-3 meseca kupio ove felne i nove letnje gumame... zimske izgleda nije ni vracao posto su mu ove lepse

Poslednja izmena od ADrei u 13 Dec 2013, 19:56, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ja bih samo voleo da čujem priču tog momka kako se slupao. Znam tačnu lokaciju, prolazim tuda ceo život, vozim tuda manje više svakodnevno dvadeset godina i nikako mi nije jasno kako je ovo mogao da uradi ako nije bio u niskom letu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To ni on ne zna valjda. Ko zna kako je vozio, TT je jak auto.
Vise je brz, nego jak 

Proradio Bulevar. http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/427221 ... i-tramvaja
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Izgleda da su bočne zavese i dečije sedište odradili posao. Ako zbog nečega budem menjao Jazz to će biti zbog nedostatka bočnih zavesa, to mi je baš krivo što nemam.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ta Laguna je imala 5 zvezdica, tada je vec Reso poradio na tome ozbiljno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Da, da, meni je Laguna spasila zivot.
Sto se ovog saTT-om tice, decko je lepo jurcao. Letnja guma nije mnogo bitna, posto je on po zakonu ispravan.
Sto se ovog saTT-om tice, decko je lepo jurcao. Letnja guma nije mnogo bitna, posto je on po zakonu ispravan.
Alfa ima jastuke i pozadi. Auto je krcat jastucima, samo vozača štite 3 komada. Bivši vlasnik nije štedeo na bezbednosti, doplatio je sve što je moglo.
I dalje je nepažnja prvi uzročnik kobnih udesa. Čačkaju ljudi nos, telefoniraju, čeprkaju po torbi na suvozačkom sedištu, itd.... Da su svesni posledica, više bi pazili. Mene zezaju što su mi uglavnom uvek 2 ruke na volanu. Prosto navikao tako iz vremena dok sam vozio kola koja su morala da se voze sa 2 ruke, a spaslo me više puta.
Treba biti spreman na sve i svašta, pogotovo na putevima gde se vozi u 2 smera.
Tapatalk 4

I dalje je nepažnja prvi uzročnik kobnih udesa. Čačkaju ljudi nos, telefoniraju, čeprkaju po torbi na suvozačkom sedištu, itd.... Da su svesni posledica, više bi pazili. Mene zezaju što su mi uglavnom uvek 2 ruke na volanu. Prosto navikao tako iz vremena dok sam vozio kola koja su morala da se voze sa 2 ruke, a spaslo me više puta.
Treba biti spreman na sve i svašta, pogotovo na putevima gde se vozi u 2 smera.
Tapatalk 4