Auto brightness je moja greska, kao i za volume, to sam na pocetku sve iskljucio i zaboravio da postoji

I dalje mi nekada previse dimuje ekran, ali retko kada ga jednom pojacas rucno.
Tako da je to sve dobro.
Opet, setio sam se zasto sam iskljucio volume na dugmice, pa sam u glavi blokirao i postojanje opcije

Zato sto da bi prebacio na media volume kontrolu, google maps mora u tom trenutku da daje zvuk, umesto da media volume podesava cim si u nekoj app.
Ja ne mogu da je nateram da prica kada ja hocu, nego moram da jurim selund dok ona izgovara neke instrukcije da pojacam media volume, koji smanjujem u instagramu recimo.
Evo ono o google maps sto sam vec spomenuo, mogu se videti 2 stvari, da mi pojacava ringer volume umesto media i da se ne vidi ni jedna ukucana adresa na mapi i ako svaka ima beo krug ispod i sve su na ovoj slici koju sam dodao
Umesto toga mi se vide pinovi firmi koji zaklanjaju adrese koje sam ukucao.
Ne bih ja nesto bez razloga pljuvao, niti imam nesto protiv ajfona, ovo su sve stvari koje sam primetio da su dosta losije, neergonomske i nelogicne.
To je sve sto sam dodao na prethodni spisak za glupavo app based back dugme i poziciju svega sto onemogucava koriscenje telefona jednom rukom.
To se na Androidu nije desavalo ni pre godinu dana, kao i to da ne radi srpski jezik za navigaciju i da se ne vidi ukupna kilometraza, nego samo km do prve adrese.
Sent from my iPhone using Tapatalk