jaksa napisao:Gde ste uplaćivali putno zdravstveno osiguranje (čitaj: gde je najjeftinije) ?
Ne znam gde najjeftinije, najudobnije je Đenerali. Ima online aplikaciju, učukaš broj kartice, skinu ti pare, stigne ti PDF osiguranje na mejl. Ceo proces 5 minuta.
A najjeftinije je uzeti AmEx karticu, čije održavanje godišnje je manje nego da odeš na letovanje i zimovanje sa porodicom. Još ako odeš više puta godišnje, tek onda se isplati. Ja se razmišljam da je uzmem.
Ja imam Amex I dodao zenu I decu, kad se vratim trazim refundaciju za neki pregled pa cu javiti kako radi. Amex kosta 2400 godisnje, toliko je deset dana sa decom negde, preterano povoljna stvar.
nidza napisao:A najjeftinije je uzeti AmEx karticu, čije održavanje godišnje je manje nego da odeš na letovanje i zimovanje sa porodicom. Još ako odeš više puta godišnje, tek onda se isplati. Ja se razmišljam da je uzmem.
Koja je to AmEx, platna ili neka baš za osiguranje? AmEx Blue platnu imam.
Igore, imaš perionicu na brdu ispred Sartija i dole na magistrali kod pumpe. Nema samouslužne (nije je barem bilo prošle godine).
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Igor napisao:Dosao sam juce u Sarti.. Kao sto prethodni kazu, nema guzve na granicama, putevi ko sto su i bili, nema policije usput.. Jedino sto gori i nebo i zemlja, 36-37..
Jedno pitanje za one koji su bili u Sartiju ili ovoj strani obale.. Da li ima negde samousluzna autopraonica? Nesto me klima zeza pa sam hteo da isperem hladnjak..
Bila je perionica na pumpi sa leve strane na psolednjoj krivini pred Sartijem.
Rezervisao sam u Nea Skioniju, varijanta zvuči ozbiljno dobro. Čekam da mi odgovori oko nekih detalja, ali se na osnovu slika i komentara posetilaca čini da će biti pun pogodak.
Zvao sam Intezu za AmEx Green, kakvo ludilo mozga: imam kod njih Hit račun preko kojeg primam platu već 4 godine ali opet moram do firme da mi overe potvrdu o visini primanja!? Pa preko vas primam platu rođaci, mogu da donesem potvrdu kakvu god mi volja ali vi ZNATE koliko stvarno para dobijam
Nije. Alexandros mi nije odgovarao par dana, sinoć pogledam druge ponude i pošaljem upite. Odgovore mi odmah sabajle, utanačim sve kad eto ga Alexandros pre po sata
nixa napisao:Mozda deo primas preko Intese, deo preko neke druge banke, pa ti odobre veci kreditni limit
Tapatalk post
I ja sam pretpostavio da se neki "plemenit" motiv krije iza svega