Danas sam upoređivao svoj s20 i Honor Magic5 Pro. Nije veći, niti teži, koliko sam očekivao po specifikacijama. Možda je vreme da se rešim Samsunga, a da ostane krštena Google podrška, jer od Huaweija nema 'leba, još uvek.
Vidim da imaju akcije sa osetno nižom, tj realnijom cenom.
I ja se premisljam da li ici na magic5 pro ili s23 ultra posto na kp sa garancijom su slicnih cena.
Prednost honora je mnogo brze punjenje, dok je samsung ui vise po mom ukusu. Ns znam da li moze da se sravi i na honoru onaj mod sa dugmicima na dnu i istim rasporedom kao na samsungdzingu.
sebekkg napisao:I ja se premisljam da li ici na magic5 pro ili s23 ultra posto na kp sa garancijom su slicnih cena.
Prednost honora je mnogo brze punjenje, dok je samsung ui vise po mom ukusu. Ns znam da li moze da se sravi i na honoru onaj mod sa dugmicima na dnu i istim rasporedom kao na samsungdzingu.
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Ako ti je nesto vise od 50ak min puno za od 0 do 100% sa 45W punjacem za S23U onda jbg. Za koliko se taj Honor brze puni i da li uopste u bilo cemu moze da se uporedi sa S23U?
Brzo punjenje promeni navike punjenja, i meni je bilo čudno u početku.
Svodi se na to da u random delovima dana parcijalno napuniš po 20-30 minuta. Deluje da drndaš bateriju, a u stvari tad manje degradira nego prekonoćno punjenje koliko god slabom strujom, a komfor neviđen - krećeš napolje i vidiš da je telefon mršav, za 10-15 minuta si ga napunio 40-50%, što je već par sati ekrana.