Moja teorija je bila u fazonu, imam 100 kila i ne vezbam, ako pocnem da vezbam neminovno cu da smrsam a ako jos smanjim losu hranu i slatkise i povecam dobru i vezbam, tek cu onda da smrsam. Medjutim kod mene to ne ide tako jer nisam smrsao ni gram.
Tako meni danas kaze gazda teretane u koju idem kao sta je sa tobom, super si gore ali zasto imas stomak... ja mu kazem ovo moje i on kao aj' bre pali ne ide to tako... kaze prezderavas se... smanji kolicinu u jednom obroku i jedni cesce, na 2 sata... kaze nemoj slucajno da jedes slatko posle obroka, tipa posle rucka... a ja to redovno radim... onda kaze, nemoj da jedes hleb uz rucak i veceru a ja bez 'leba ko da nisam jeo... kaze, nemoj ni u snu da pijes uz obrok, vodu, sok... a ja pijem obavezno uz obrok.... nisam ga pitao da li pod pice se podrazumeva jogurt i mleko kojima se nalivam i pijem ih uz dorucak, rucak i veceru ?? Da li ?
Onda nikako da se sastavim sa jelom POSLE teretane i posle PWM-a... kada dodjem kuci, u 99% slucajeva nemam sta da jedem jer sam rucak pojeo... i onda uzmem i stucem skoro litar mleka u fazonu trebaju mi proteini pa neka je i masno... mada se trudim da pijem sto manje masno mleko... znam da bi tada najbolje bilo pojesti neku proteinsku hranu i neke vlaknaste ugljene hidrati...
Generalno, sve radim kako ne treba.