Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od Xepoj87 »

Milos i ja smo provalili tajnu uspeha. A to je izbalansirana ishrana.

Slika

Slika

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Brka voli sladoled :D
Korisnikov avatar
branja
Reactions:
Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy

Post od branja »

Imas onaj Biser mladi sir, sad se setih da mi je on jedino bio ok. Nije previse bljutav. Neko trouglasto pakovanje.

Poslato sa Lumia 925
Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Moja teorija je bila u fazonu, imam 100 kila i ne vezbam, ako pocnem da vezbam neminovno cu da smrsam a ako jos smanjim losu hranu i slatkise i povecam dobru i vezbam, tek cu onda da smrsam. Medjutim kod mene to ne ide tako jer nisam smrsao ni gram.

Tako meni danas kaze gazda teretane u koju idem kao sta je sa tobom, super si gore ali zasto imas stomak... ja mu kazem ovo moje i on kao aj' bre pali ne ide to tako... kaze prezderavas se... smanji kolicinu u jednom obroku i jedni cesce, na 2 sata... kaze nemoj slucajno da jedes slatko posle obroka, tipa posle rucka... a ja to redovno radim... onda kaze, nemoj da jedes hleb uz rucak i veceru a ja bez 'leba ko da nisam jeo... kaze, nemoj ni u snu da pijes uz obrok, vodu, sok... a ja pijem obavezno uz obrok.... nisam ga pitao da li pod pice se podrazumeva jogurt i mleko kojima se nalivam i pijem ih uz dorucak, rucak i veceru ?? Da li ?

Onda nikako da se sastavim sa jelom POSLE teretane i posle PWM-a... kada dodjem kuci, u 99% slucajeva nemam sta da jedem jer sam rucak pojeo... i onda uzmem i stucem skoro litar mleka u fazonu trebaju mi proteini pa neka je i masno... mada se trudim da pijem sto manje masno mleko... znam da bi tada najbolje bilo pojesti neku proteinsku hranu i neke vlaknaste ugljene hidrati...

Generalno, sve radim kako ne treba. :D
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

A mleko puno proteina, koliko i prosecna cokoladica, cak verovatno cokoladica ima vise proteina, a cokolada ima cak 3 puta vise proteina :D

Ne znam odakle ljudima da mleko sadrzi mnogo proteina, sadrzi svega oko 3% proteina, a oko 50% vise ugljenih hidrata i slicno masti.

Sent from my Sony
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

30-32g na litar. Idealna kolicina za jedan obrok.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

I onda se pitas kako ne skidas stomak :) Zar nisi video da ima isto masti i 50% vise ugljenuh hidrata?

Sent from my Sony
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Naravno da jesam ali posle treninga se ne goji, ne bi trebalo. A i kazem, kada nemam bolje onda barem to. Znam da to nije najbolja varijanta. Ipak, ako cu da biram da li cu da budem debeo ili mrsav kao prut uvek biram ovo prvo. Kada vidim kakvi "muskarci" dolaze u teretanu sa rukama kao kod devojcice, prosto ne mogu da verujem, mene bi bilo sramota. Ja mislim da muskarac mora da izgleda drugacije.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ogi pa ti samo ovu temu da si citao ne bi to radio :)

Secer nakon obroka i uz obrok (sok, cokolada, kolac) dize ti insulin i posle telo pretvara hranu u mast da ga obori. Naravno ovo je karikirano ali to je poenta. Cak i do 60% zdravih kalorija moze da ode u mast ako posle obroka stuces neki prost secer.

2 sata nakon jela se slatko ne jede.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Xepoj87 napisao:A mleko puno proteina, koliko i prosecna cokoladica, cak verovatno cokoladica ima vise proteina, a cokolada ima cak 3 puta vise proteina :D

Ne znam odakle ljudima da mleko sadrzi mnogo proteina, sadrzi svega oko 3% proteina, a oko 50% vise ugljenih hidrata i slicno masti.

Sent from my Sony
Koliko znam proteini i masti su tu negde, isto u procentima. Naravno u kravljem mleku iz krave, ne iz prodavnice. Ne znam koliko oni promene.

Upravo za malu decu je loše kravlje mleko, mislim na decu staru par dana, jer sadrži daleko više proteina nego što ima treba.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Ja i rekoh da masti ima slicno koliko i proteina.
Ugljenih hidrata 50% vise.

Ogi, procitaj malo ovu temu, svasta mozes da naucis :)

I da, nemoj da si kompleksas :)

Sent from my Sony
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Mora drugačije da se rasporede namirnice, ako već mora da se jede slatko, ali ja bih to ipak izbacio, kao i sve vrste sokova, ako se vec ima za cilj skidanje stomaka.

Već sam spomenuo da sam prošle godine u isto vreme sa drugarom rešio da malo smršam, samo što sam ja krenuo sa 90kg, on sa 100. Ja pomalo igram tenis i to je sve od sporta, ne stižem više, on se ubija od sporta.

Ja sam sad na 78 do 80, on je na 93 do 95. Neće čovek da koriguje ishranu i džaba mu vežbanje.

Danas ja nisam pojeo kolač na poslu, a čovek je uredno uzeo žešću komadinu, posle ručka. To može ujutru uz kafu, a još bolje nikako. Posle jela užas.

Slične smo visine, a ljudi koji me nisu dugo videli misle da sam nešto bolestan. On je sav u stomaku. Samo malo karaktera treba, može sa se uživa u hrani i bez slatkiša ili bar bez neke veće količine u pogrešno vreme.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Nismo vise karakteri nidzo,ja od oktobra pocinjem da se hranim zdravo :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Treba samo da se navikneš da uživaš u drugim stvarima i da nemaš đubre po kući nego dobru klopu. Čak i ako ti se jede iz dosade bolje jesti nešto dobro nego smeće.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Milos napisao:Nismo vise karakteri nidzo,ja od oktobra pocinjem da se hranim zdravo :D
A Xepoj od sledeće nedelje? :D

Ja izbacio slatkiše 3-4 meseca i super smršao a onda pre mesec dana došao do velike količine raznih čokolada i sve nadoknadio rekordnom brzinom :/
Odgovori