Malo sam manitao ovih dana, mislim da sam završio sa šopingom na duže vreme
Danas mi stiglo par artikala koje sam poručio kod drugara u EU. Uzeo sam Jack&Jones jaknu, oduševila me kako je odrađena - topla, materijal je malo grublji, veliki džepovi na pravim pozicijama, kapuljača topla i velika (što je meni bitno

)
Dugo sam se kanio da kupim patike, ništa od novog mi se ne sviđa. Švrljajući po ebay-u naletim na Nike Air Uptempo 95 i opali me nostalgija

Ove patike su mi kupili negde '96 i mislim da niko tada nije bio srećniji od mene. Tada ih je nosio Skoti Pipen, bio je to prvi model košarkaških patika koje su imale vazdušni đon celom dužinom. Moje su bile ovakve:
Ali sada takvih nema, u ponudi su neki retro modeli crne, bebi plave i neke krem-maslinasto-zelene boje:
Na kraju nisam smeo da ih uzmem, jer ih stvarno nemam uz šta nositi. Na kraju natrčim na jedini KD model koji mi se sviđa, mislim da je i @kragujevac uzeo iste. Za 100 evrića nema da se razmišljam:
Na kraju su natrčale i jedne Paćoti koje sam duže vreme čekao, ali su sad u nevreme naišle. Tražio sam nešto ovakvo plave boje, prošli put sam propustio pa ih nije bilo barem pola godine. Za duplo manju cenu nego što su ovde, bukvalno nisam smeo da ih propustim:
Nedostaju mi još samo farmerke, ali za to moram da smršam. Nadam se da će ove sadašnje da požive toliko
Ako nekome trebaju fine košulje, najveća moguća preporuka za Westbury kolekciju u C&A. Skuplje su nego klasične košulje koje se tamo prodaju, idu oko 3500din, zato ih ima samo u Ušću. Košulje nosim svaki dan i probao sam ih više vrsta, neke su bile i ozbiljno skupe. Ove su me oduševile kvalitetom (one prve su mi stare po 4-5 godina, i dalje izgledaju super) i materijalom: ako se uzme model kojem je oznaka Easy Iron, radi se o košulji 100% pamučnoj koja se opegla bukvalno za minut, a tokom nošenja se gotovo uopšte ne gužva. Samo da ne promene kroj, pitanje košulja sam trajno rešio.