Dobro veče
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: Dobro veče
Pravo je doba da se droga proba http://www.jungletribe.com/sr/putovanja ... ktobarfest
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Pa javi se 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da li neko zna, da li je moguce upload-ovati slo-mo snimak na YT direktno sa fona?
Posto ga YT prikazuje u normalnoj brzini a ne usporenog?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posto ga YT prikazuje u normalnoj brzini a ne usporenog?
Brzine idu u H-a !!!

Meni kada je htc pravio slo mo video, kacio sam ga usporenog.
Da li je video sniman u slo mo ili je usporen preko necega?
Sent from my Sony
Da li je video sniman u slo mo ili je usporen preko necega?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U slo-mo
Izgleda da sam uspeo. Mora direktno preko snimka, ne moze preko YT app pa da se onda izabere.
Izgleda da sam uspeo. Mora direktno preko snimka, ne moze preko YT app pa da se onda izabere.
Brzine idu u H-a !!!

Razmisljam se da ubacim hands-free u auto, ima li neko iskustva sa parrot sistemom?
Interesuje me CK3000 i CK3100 modeli, polovno bih trazio (displej mi nije od presudnog znacaja), tako nesto do 50e ako nadjem. Imam android mob pa bi se sa njim upario.
Kako su se pokazali, interesuje me prvenstveno kvalitet razgovora, kako ja cujem (ok, ovo bi islo preko audio sistema u autu) i kako mene cuju (da li je mikrofon koji dolazi uz uredjaj dobar).
Interesuje me CK3000 i CK3100 modeli, polovno bih trazio (displej mi nije od presudnog znacaja), tako nesto do 50e ako nadjem. Imam android mob pa bi se sa njim upario.
Kako su se pokazali, interesuje me prvenstveno kvalitet razgovora, kako ja cujem (ok, ovo bi islo preko audio sistema u autu) i kako mene cuju (da li je mikrofon koji dolazi uz uredjaj dobar).
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kakav radio imaš u automobilu? Ako imaš neki fabrički model, razmisli eventualno i o novom Micro Link adapteru, poslednja generacija ima pored USB ulaza ugrađen i bluetooth i može da se poveže sa telefonom da primaš pozive... Povezuje se kablom na ulaz za CD šaržer.
http://www.microlink.rs/index_sr.php
http://www.microlink.rs/index_sr.php
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Meni za sve te primene gde mora da se vadi pola auta napolje bolje uzeti bezicni BT i nataci na stitnik od sunca. Jabra koja je pojam u tom svetu kosta 60 evra nova a radi sjajno.
Moje iskustvo je sa fabričkim sistemom inkorporiranim u HU i ukratko sagovornika čuješ kako ti hoćeš, ako je tih pojačaš ko da je muzika i sve ok, a on tebe čuje dobro osim kad su otvoreni prozori. Tada smeta i šum vetra i buka koja dolazi spolja.
Što se mene tiče, ako ti ne smeta da i saputnici slušaju razgovor, sistem je odličan. Meni je mnogo bolji od BT slušalice.
Što se mene tiče, ako ti ne smeta da i saputnici slušaju razgovor, sistem je odličan. Meni je mnogo bolji od BT slušalice.
@Sasa...Imam upravo taj emulator ali moj je bez BT (nisu ga tad izbacili sa BT). Nakacen mi je na fabricku muziku kao sarzer.
Ima li neko ovde ko je koristio ovaj emualtor i za pozive?
Ima li neko ovde ko je koristio ovaj emualtor i za pozive?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pitaj da ti ga zamene uz doplatu za ovaj noviji.
@Paja
Naravno da je odlično, pametni ljudi fino osmislili, a pogotovo je dobro ako kao ja ne trpiš ništa na uvetu ni u uvetu...
Ma prosto je kao pasulj, samo se bocne jedan kablić pozadi u radio i to je to, a ništa se (za razliku od "eksternih" sistema) ne vidi napolju. Ja bih sa takvim Jabra i sličnim uređajima stalno strepeo da mi neko ne razbije staklo i odnese ga. Ovako ovo je zavučeno, ne vidi se a radi super sa ostatkom "fabrikane" koju već imaš u autu. Plus dobiješ time i USB ulaz pa puštaš muziku sa fleša, što je neprocenjivo kod starijih uređaja koji ne mogu da reprodukuju mp3 ili čak nemaju ni CD.Rakhil napisao:Meni za sve te primene gde mora da se vadi pola auta napolje bolje uzeti bezicni BT i nataci na stitnik od sunca. Jabra koja je pojam u tom svetu kosta 60 evra nova a radi sjajno.
@Paja
Naravno da je odlično, pametni ljudi fino osmislili, a pogotovo je dobro ako kao ja ne trpiš ništa na uvetu ni u uvetu...

Sada sam zvao NT Team...moze u moj postojeci uredjaj da se doda BT...30e...mislim da cu tako i odraditi. Ne moram da se smaram oko nabavke polovnog parrota, takodje ni sa razvlacenjem instalacija....ovde cu trebati samo da sprovedem mikrofon od uredjaja, sto nece biti neki problem.
Odlicno sto si ih spomenuo, ni na kraj pameti mi nije palo ovo.
Odlicno sto si ih spomenuo, ni na kraj pameti mi nije palo ovo.