aviator napisao:@Mares
Parott je bolji , jer možeš da pozoveš broj iz imenika, bez diranja telefona, u vožnji.
Pravo da ti kazem sumnjam koliko je to zapravo bolje...kroz parrot moras onim tockicem da skrolujes kroz imenik dok ne dodjes do zeljenog imena, sto mi deluje kao duzi proces sto ujedno zahteva i vise paznje nego da to odradim kroz mobilni koji mi je na dohvat ruke i brze i lakse mogu pronaci ko mi treba iz imenika.
Parott je bolji , jer možeš da pozoveš broj iz imenika, bez diranja telefona, u vožnji.
Pravo da ti kazem sumnjam koliko je to zapravo bolje...kroz parrot moras onim tockicem da skrolujes kroz imenik dok ne dodjes do zeljenog imena, sto mi deluje kao duzi proces sto ujedno zahteva i vise paznje nego da to odradim kroz mobilni koji mi je na dohvat ruke i brze i lakse mogu pronaci ko mi treba iz imenika.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Najjednostavnije je preko telefona jer je to rutinska operacija. Mogu da zovem i preko HU ali to radim samo kad stojim jer uvek moram da gledam šta ću da tapnem, kako da dođem do imenika, kako da nađem ime... prosto to nije svakodnevna, mnogo puta ponovljena operacija koja je postala polusvesna.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Najjednostavnije je preko telefona jer je to rutinska operacija. Mogu da zovem i preko HU ali to radim samo kad stojim jer uvek moram da gledam šta ću da tapnem, kako da dođem do imenika, kako da nađem ime... prosto to nije svakodnevna, mnogo puta ponovljena operacija koja je postala polusvesna.
N: Hi Galaxy
N: Call Paja on mobile.
T: Do you wanto to call Paya on mobile?
N: Yes.
T: Calling Paja
N: Navigate me to home
T: You do not have home defined
...
Radi sasvim dobro i sa SMS porukama, može da se izdiktira na više jezika, samo net mora solidno da radi i nema problema.
Jedno pitanje za taksiste. Ako neki taksi ima fiksnu cenu za bilo koju voznju po gradu, recimo 150 dinara, da li se racuna kao dve voznje, ukoliko ti biras kuda ce da se ide? Znaci ne ide se najkracim putem, nego ides malo okolo, da ostavis nekoga, pa onda tek ides na krajnji cilj.
nikaragva napisao:Jedno pitanje za taksiste. Ako neki taksi ima fiksnu cenu za bilo koju voznju po gradu, recimo 150 dinara, da li se racuna kao dve voznje, ukoliko ti biras kuda ce da se ide? Znaci ne ide se najkracim putem, nego ides malo okolo, da ostavis nekoga, pa onda tek ides na krajnji cilj.