Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Re: Arhitektura & Gradjevina & Renoviranja
Imate li neku preporuku za izradu kuhinje po meri? I je l ste culi mozda nesto o homeline plus firmi u tosinom bunaru? Dobio sam neku posrednu preporuku za njih.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Evo neke slike koju sam našao, a visoka je oko 1.6 cm.pegazbre napisao:Koliko je visoka tvoja ograda? Da li je zidana ili providna?
Kolega koji je pravio skoro kucu i zidao ogradu sa prednje strane kuce je bas imao nekih problema zbog visine ograde a onda sam nasao ovde da postoji pravilo koliko mora da bude ograda visoka: https://www.paragraf.rs/propisi/praviln ... adnju.html clan 37.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- pegazbre
- Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
- Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp
Toliko je i kolega na kraju stavio a mi smo planirali 2.2m panele da stavljamo ali izgleda nista od toga.
Meni je savrsenu kuhinju napravio vlasnik onog neuglednog salona namestaja na uglu tosinog bunara i ugrinovacke tj u ivicevoj, mild prom. Otisli kod njega na preporuku, pokazali mu kakvu smo kuhinju videli u emmezeti, napravio je lepsu nego "original", za osetno manje novca.tlazar napisao: 06 Jul 2021, 11:31 Imate li neku preporuku za izradu kuhinje po meri? I je l ste culi mozda nesto o homeline plus firmi u tosinom bunaru? Dobio sam neku posrednu preporuku za njih.
Šipad nekadašnje stovarište, i ja da pohvalim izradu. Meni su napravili 2 kućice za psa, odlične su evo već dosta godina izdržale uticaj spoljnih padavina a i zdržale i torturu pasa. Stanje i dalje odlično posle 8 -9 godina..
Ne znam da li je vlasnik meni radio, zaboravio sam ime.
Ne znam da li je vlasnik meni radio, zaboravio sam ime.
Vlasnik se zove Drago, bio je nekada direktor Sipada u Bosni (ili nekog drugog velikog drvnog preduzeca, zaboravio sam sad). Ima veliko iskustvo u poslu.
Tako nesto bih i ja hteo, video sam original u ikei, ali imam neki stub u kuhinji zbog koga nikako ne mogu da uklopim kuhinju koja nije po meri.Woodoo napisao: 06 Jul 2021, 21:35Meni je savrsenu kuhinju napravio vlasnik onog neuglednog salona namestaja na uglu tosinog bunara i ugrinovacke tj u ivicevoj, mild prom. Otisli kod njega na preporuku, pokazali mu kakvu smo kuhinju videli u emmezeti, napravio je lepsu nego "original", za osetno manje novca.tlazar napisao: 06 Jul 2021, 11:31 Imate li neku preporuku za izradu kuhinje po meri? I je l ste culi mozda nesto o homeline plus firmi u tosinom bunaru? Dobio sam neku posrednu preporuku za njih.
Ovako nesto bih hteo

Lepo izgleda to tvoje.
Ja sam dobio ponudu od homeline plus za 4m kunjie + ostrvo 3600e. Ne znam jos uvek da li je mnogo, pitacu za jos neku ponudu negde.
Ja sam dobio ponudu od homeline plus za 4m kunjie + ostrvo 3600e. Ne znam jos uvek da li je mnogo, pitacu za jos neku ponudu negde.
207.800 din, sa ručicama iz Ikee, Blumovim šarkama, montažom...bez ostalih elemenata. Ako se sećam dobro u Emmezeti su nam tražili 280.000, bez montaže, ručica...ne mogu da se setim da li su imali još neki dodatni trošak i savetovali da sačekamo akciju od 20% na tu cenu. U emmezeti prave po meri ali ipak mora da se uklapa po dimenzijama njihovih elemenata. Ko našeg smo izvoljevali bukvalno sve dimenzije, i skoro sve što ga pitaš je l' može, odgovor je može! 

U emezzeti je sada neki popust, zakazao sam projektovanje za sledeci vikend. Nisu imali pre slobodnih termina.
Je l ima neko side-by-side frizider sa ledomatom iz ove nize kategorije, do 150k? Koliko je zaista koristan ledomat? Koliko brzo pravi led? Je l je led stalno dostupan?
Je l ima neko side-by-side frizider sa ledomatom iz ove nize kategorije, do 150k? Koliko je zaista koristan ledomat? Koliko brzo pravi led? Je l je led stalno dostupan?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Leda uvek ima u posudi u dovoljnoj količini, može samo da izda ako se ne koristi često pa se kocke slepe, onda mora kompletno pražnjenje posude
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Dvoumim se jer ako hocu ledomat friz mora biti sa strane, a samim tim dobijas poprilicno uzak frizider. Druga opcija mi je da uzmem side by side ali sa friziderom gore, a zamrzivacem dole. U tom slucaju nema ledomata.
Imao sam na par mesta frizider s ledomatom i nisam ga koristio skoro nikad. Ume voda koja je u ledomatu da navuce miris frizidera. Osim sto se retko koristi, problem najveci meni je sto zauzima dosta mesta, tj oduzima od korisnog prostora za hladjenje hrane
Ko nema mesta za by side frizider, ili kao ja ne zamrzava mnogo stvari, ima ovaj Bosch koji je po zapremini frizidera skoro kao side by side (410l) a samo je malo siri od normalnog (70com). Dubina mu je veca, 80cm tako da to treba imati u vidu. Bio je oko 80,000 i mislim da je najbolji odnos cena kvalitet ako covek ima mesta po dubini
https://www.tehnomanija.rs/bela-tehnika ... 6xl30.html
Ko nema mesta za by side frizider, ili kao ja ne zamrzava mnogo stvari, ima ovaj Bosch koji je po zapremini frizidera skoro kao side by side (410l) a samo je malo siri od normalnog (70com). Dubina mu je veca, 80cm tako da to treba imati u vidu. Bio je oko 80,000 i mislim da je najbolji odnos cena kvalitet ako covek ima mesta po dubini
https://www.tehnomanija.rs/bela-tehnika ... 6xl30.html