Ne brže od života!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Ovo će obavezno osiguranje idiota verovatno da plati (šteta napravljena trećim licima, ne mora to valjda biti samo automobil?), ali će on to kasnije lepo sve da im sve vrati, odnosno plati. A da će biti peripetija oko svega - biće.
Tapatalk
Tapatalk
Re: Ne brže od života!
Samo ti čekaj.
Jedino što je dobro u celoj priči je da je osiguranje dužno da isplati štetu, a posle nek juri klinca za pare.

Jedino što je dobro u celoj priči je da je osiguranje dužno da isplati štetu, a posle nek juri klinca za pare.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vidi se trepcuce.. A ne moras braniti krivca, sam se javio 

Brzine idu u H-a !!!

Mozda je istripovao da je presretac 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nista strasno.
Stvarno nista strasno, lik cak daje i zmigavac dok menja trake.
A ovaj sto snima je mogao stati bez problema na semafor, da je hteo...

A ovaj sto snima je mogao stati bez problema na semafor, da je hteo...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Lik ne zna da vozi. Da migavac pa čeka i onda kad mu priđeš iznenada se ubaci. Mogao je oba puta ranije da se ubaci, posebno drugi put. Ili da sačeka, a ne da tera čoveka da koči.
Posetite www.garaza.rs !
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Ovo je situacija koju svi različito doživljavamo.
Ne bih se iznervirao, niti reagovao u tom smislu da ga uzvučem iz auta i slično ali - meni je radnja koju lik sa Daevuom izvršava, potpuno besmislena...možda čak i glupa.

Ne bih se iznervirao, niti reagovao u tom smislu da ga uzvučem iz auta i slično ali - meni je radnja koju lik sa Daevuom izvršava, potpuno besmislena...možda čak i glupa.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ne bi ga ni ja tukao, daleko bilo. Samo gledam kako nesmotreno vozi i bez potrebe dovodi sve u nezgodnu situaciju.
Posetite www.garaza.rs !
A sada za temu "ne sporije od zivota"... Danas mi je baba u belom Citroenu CX zabola kocnicu i STALA u sred kruznog toka. Obilaznica oko Zrenjanina, ulazimo u kruzni tok, ona se vuce, ja za njom, nisam stigao da je preteknem pre kruznog toka... Ulazimo u kruzni, s desna dolaze jedan kombi i iza auto... i negde na sred kruznog toka baba se ukopa u mestu i stane da ih propusti. Ja se ukopam iza nje (srecom sam drzao odstojanje). Stajali smo svi tako 5-6 sekundi, onaj s kombijem stoji i ne kapira sta se desava, ja sa rukom na sireni i psovkama, a baba verovatno isto u cudu sto ona budala sa kombijem ne prolazi kad ga je pustila i sta svira ovaj idiot iza sa tim "belim dzipom".
Posle kad sam je pretekao tek videh da je pomenuta baba za volanom, pa mi bilo glupo i sto sam svirao i nervirao se, jer verujem da je prvi put videla kruzni tok u zivotu (bukvalno), posto se vidi da vozi kao pocetnik, usla je glavom u soferku koliko je sediste pomereno napred, obe ruke cvrsto drze volan po PS-u, samo nos viri iznad. Inace se i pre i posle toga kretala 30-tak km/h na obilaznici gde se inace vozi 70-80 km/h, cesto i brze.
A kad smo vec kod kruznih tokova, (ne)snalazljivost u istim je katastrofalna kod Zrenjaninaca, a cini mi se i Novosadista. Ja razumem da nemaju iskustva ljudi sa kruznim tokovima, ali makar osnovna pravila nije zgoreg znati.
Posle kad sam je pretekao tek videh da je pomenuta baba za volanom, pa mi bilo glupo i sto sam svirao i nervirao se, jer verujem da je prvi put videla kruzni tok u zivotu (bukvalno), posto se vidi da vozi kao pocetnik, usla je glavom u soferku koliko je sediste pomereno napred, obe ruke cvrsto drze volan po PS-u, samo nos viri iznad. Inace se i pre i posle toga kretala 30-tak km/h na obilaznici gde se inace vozi 70-80 km/h, cesto i brze.
A kad smo vec kod kruznih tokova, (ne)snalazljivost u istim je katastrofalna kod Zrenjaninaca, a cini mi se i Novosadista. Ja razumem da nemaju iskustva ljudi sa kruznim tokovima, ali makar osnovna pravila nije zgoreg znati.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Meni danas lik stade u sred kruznog toka, tj petlje kod Arene. Skontao sam od pocetka da on ne zna gde ce, i onda je dosao do izbora Spanskih boraca ili auto-put i zabo kocnicu u sred, i to tako da je A4 zatvorio cele dve trake...
Ponekad mi je zao sto nisam kupio kameru za auto jos prosle godine kad sam bio zagrejan, pa da kacim sve te gluposti na Youtube.
Next, ti i ostali koji ubijate velike kilometraze biste to svakako morali da uradite.
Next, ti i ostali koji ubijate velike kilometraze biste to svakako morali da uradite.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!