Mobilne telekomunikacije
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mobilne telekomunikacije
Ni kod mene ne pravi probleme. Doduše, retko to šta i čačkam, BT koristim samo za telefoniranje u autu, ne puštam muziku sa telefona i slično.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Mobilne telekomunikacije
It’s not a bug, it’s a feature
Meni isto sljaka bez greske, samo sto je krs zvuk pa ga ne koristim.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Primer: vozim se i stigne mi glasovna poruka na WA. Telefon mi je povezan preko BT, ali ne pušta glasovnu poruku preko zvučnika. Da bih je preslušao, moram da isključim BT i preko telefono čujem poruku. Zatim bih hteo ponovo da se povežem, uključim BT, ali prc... Ako hoću da se ponovo povežem, moram da ugasim auto i ponovo upalim i veza se uspostavi. Nije da to često radim, al' eto, kad se desi, nervira me.
Za razliku od fičura gore, zaista bih pohvalio brzinu kojom se telefon nakači na auto. Na Mazdi je to trajalo znatno duže.
Za razliku od fičura gore, zaista bih pohvalio brzinu kojom se telefon nakači na auto. Na Mazdi je to trajalo znatno duže.
Jel namešteno za BT da ide i media na auto?
Nemam pojma kako je na iPhone i Alfi, ali valjda može i to da se podesi?
Nemam pojma kako je na iPhone i Alfi, ali valjda može i to da se podesi?
- DukeNS
Jeste. Sve mi inače pušta, ali glasovne poruke ne.
Kod mene ako se nije povezao, što se zaista jako retko desi, samo pipnem slušalicu na volanu kao da hoću da telefoniram. Multimedija tada shvati da joj telefon treba i poveže se odmah bez gašenja.
Uparivanje izmedju BT uredjaja se vrši samo prvi i jedini put. (ako je uoppšte potrebno, gomila uredjaja ne zahteva ni to).
Ako moraš svaki put da iznova uparuješ nešto je neispravno podešeno ili hardver nekompatibilan.
BT mora da se automatski rekonektuje, to mu je osnovna funkcionalnost.
Ako moraš svaki put da iznova uparuješ nešto je neispravno podešeno ili hardver nekompatibilan.
BT mora da se automatski rekonektuje, to mu je osnovna funkcionalnost.
- DukeNS
U inicijalnom postu sam samo na jednom mestu napisao uparivanje. Nisam mislio na uparivanje, već povezivanje, što piše na nekoliko mesta.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
To sa dugmetom slušalice zvuči kao dobra fora, možda i kod mene proradi na bluetooth FM transmiteru.
Nego, na Androidu ima opcija gde da se zvuk pušta s telefona i dok je povezan bluetooth zvučnik ili sluške. Isto može da se bira na i Windows laptopu. Možda može tako i na iPhonu? Kao rezervni plan. Na Windowsu to ide preko taskbara preko ikonice za zvuk, a slično i na Androidu - odabere se output device ili tako nešto.
Svakako je i to drugo preveliko smaranje za nešto što bi u autu moralo da može glatko da radi. Zbog bezbednosti mislim.
Nego, na Androidu ima opcija gde da se zvuk pušta s telefona i dok je povezan bluetooth zvučnik ili sluške. Isto može da se bira na i Windows laptopu. Možda može tako i na iPhonu? Kao rezervni plan. Na Windowsu to ide preko taskbara preko ikonice za zvuk, a slično i na Androidu - odabere se output device ili tako nešto.
Svakako je i to drugo preveliko smaranje za nešto što bi u autu moralo da može glatko da radi. Zbog bezbednosti mislim.
Kod mene na toyoti ako hoću da preskušam glasovnu poruku moram da prebacim na multimediji na BT (kao da hoću da slušam muziku npr, biram ono između AM/FM/DAB/AUX itd) i onda radi. Ako mi je uključen samo radio onda se ništa ne čuje iako na telefonu stoji da zvuk ide na BT uređaj.DukeNS napisao:Primer: vozim se i stigne mi glasovna poruka na WA. Telefon mi je povezan preko BT, ali ne pušta glasovnu poruku preko zvučnika.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Mislim da je i na Focusu kao na Stelviu. Ako u vožnji ugasim pa opet upalim moram manuelno povezivanje mislim. Ali proveriću u ponedeljak kada ga uzmem iz servisa.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Deluje logično. Puštao mp3 ili glasovnu poruku, svejedno ide na BT kao source.Skipper napisao:Kod mene na toyoti ako hoću da preskušam glasovnu poruku moram da prebacim na multimediji na BT (kao da hoću da slušam muziku npr, biram ono između AM/FM/DAB/AUX itd) i onda radi. Ako mi je uključen samo radio onda se ništa ne čuje iako na telefonu stoji da zvuk ide na BT uređaj.DukeNS napisao:Primer: vozim se i stigne mi glasovna poruka na WA. Telefon mi je povezan preko BT, ali ne pušta glasovnu poruku preko zvučnika.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
A inače sam alergičan na glasovne poruke, tako da nisam probao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mene na Reanultu zna da zeza nekad konektovanje, ali uglavnom na starom telefonu pa to pripisujem da je stara verzija bluetootha problem. A mogu da preslusam glasovne poruke, samo moram da prebacim na bluetooth.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Da li može preporuka gde u Novom Sadu ima radnja koja prodaje polovne iPhone, a da nisu lomovi prepakovani 3u1?
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Ako se uporedi iphone sa e-sim opcijom I sim karticom sa android dual sim telefonom da li postoji neka razlika u korišćenja telefona?Da li su sve opcija dostupne kao kod androida?
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4