Gaginh0 napisao:Ne znam koje su cene bile pre, ali ovaj Yettel 100 mi izgleda baš dobra ponuda.
Ja trenutno plaćam 3.300 din sa popustom, sve neograničeno plus roaming 2GB u celom svetu i ovaj naš Balkanski ne znam koliko. Total Data se zove paket.
Mislim da je to korektno. Sve preko 30e mesečno mislim da bi teško pristao jer se još na to doda parking pa poneki humanitarni sms i eto te na 50e.
trojanac napisao: 16 Sep 2024, 17:54
Ma niko ne iskoristi deseti deo onog što plaća. Osim možda školaraca i omladine generalno. Mada je i njima najbitniji net.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Ja imam kod A1 paket za 1199 din.
300 minuta
100 sms
11 GB.
U proseku iskoristim 90% paketa tokom meseca.
Alal vera ako pošalješ više od 50 sms poruka svaki mesec. Ajde 300 minuta razgovora i razumem jer vodiš posao.
Net ne znam kako potrošiš jer su ljudi najčešće na wifi mreži na lokacijama gde najviše provode vreme. Jedino ako si non stop u pokretu.
Saljem sms relativno cesto pa ode tih 100nak mesecno.
300 minuta bi bilo malo mesecno (10 min dnevno nije neka cifra) da nemam neki interni sluzbeni broj umrezenih telefona.
Net ode lagano, cesto koristim van wifi. Npr muziku, ili yt.
Uglavnom iskoristim paket maksimalno za tih 10tak eura, top.
Ja sam imao problem dok nisu krenuli neograniceni minuti, zbog posla imam mnogo kratkih razgovora, a svaki pocet poziv je jedam minut makar trajao 10s. Tako da sam par puta imao solidan racun...
Neta odavno imam dovoljno, pogotovo kada daju dodatke za aplikacije, tako da wifi gotovo nikad nisam koristio, a sad kad je neogranicen tek
Ja sam ranije bio u mts-u jer sam imao dosta neta u paketu. Minuti i poruke mi iskreno ni ne trebaju. Posle presao u vip ali sam imao problema u staroj kancelariji, bas los signal. Neta ima ali nema svuda signala kao mts sto ima. Istice mi ugovor jos malo pa cu pogledati sta se nudi dalje.
A170T napisao:Šta su počeli da bulazne sa registracijom brojeva u Yettelu?
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
U AT je od 01.01.2019 obavezno registrovati prepaid karticu.Nemozes je aktivirati bez toga.Inace ja sam moju registrovao jos pre par godina u Telenoru.Zavrsavas sve za par minuta a prednost je jer mozes obnoviti broj ukoliko ga izgubis ili ga ugase posle odredjenog vremena ako nemas kredita
Ja sam svoju prepaid karticu, prvu i jedinu, kupio u Telenoru još 2005. sa ličnom kartom na uvid. Posle nekoliko godina, zatrebala mi je mala sim kartica pa sam otišao da mi zamene i naravno opet pokazao ličnu kartu. I sad pre neki dan, opet mi traže da odem da se registrujem sa ličnom kartom. Da ne pominjem da sam se registrovao i na telenor i na yettel portal i da sam, naravno, i tu uneo svoje podatke. Stvarno ne znam zašto opet. Ako ništa, bar su obećali 20gb da će dati nakon ove sad registracije.
Mene u 8 puta zvali iz A1 za 2 meseca kako imam prepaid karticu. Svaki put mi nude da pređem na postpaid iako svaki put kažem da nisam zainteresovan. I oni zovu i zovu....
Sada su mi poslednji put tražili da diktiram podatke iz lk uz napomenu da ću ostati bez broja ako ne dam.