Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Ma to ne valja, troši i ulje sigurno, ne sme to više od 4.7 benzina da troši, ako je xDrive i manje.

Za ovo mi je prikladan citat iz novog broja Vrelih Guma, onaj lik iz foliranata pisao pa zaboravio da pise za VG a ne scenario za folirante. Imali su neko takmicenje po regionu cija ce Mazda 3 manje da potrosi, valjda su Slovenci imali 3.8l, na sta je on napisao:
"Takvu potrosnju su mogli imati samo ako su usput gurali auto, ali koliko je to onda litara jogurta na 100km???"
"Takvu potrosnju su mogli imati samo ako su usput gurali auto, ali koliko je to onda litara jogurta na 100km???"
Model je 320 xi, 180 konja. 2 litra turbo plus pogon na 4 tocka. Razlika izmedju eco pro moda i sporta je oko 50% sigurno. U ecopro mijenja brzine na 2000 obrtaja, nema snage skoro nikako i klima radi samo sa 50% snage. Evo i slika sa potrosnjom otkad sam ga uzeo u zadnjih skoro 10k
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Using Tapatalk
Re: AW: Koliko troši?
Pa to ti je prosečna potrošnja a ono je najmanja moguća. Taj drugi podatak je za mene potpuno irelevantan.
istripovao se da je pravi S5 

Rekao bih nešto u vezi potrošnje dotičnog bimera, ali rizikujem ban

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ma daaaaaj, ne ustrucavaj se, budi musko!!! 
Touran izgleda ne troši koliko stoji na BC. Verujem da će sledeće sipanje do čepa biti još preciznije izmereno. Sipao sam da može da se umoči prst u dizel. Po BC preko 8, nisam siguran tačno koliko, a po merenju do čepa 7.7, što je sasvim OK za režim koji se vozi. Ima šanse da će u sledećem merenju da bude i manje, jer moguće da je usuto manje goriva prošli put, nisam ja sipao.
Sve u svemu, nije tako strašno kao što je izgledalo. Sledeći petak bi trebalo da tankujemo do vrha pa ćemo videti.
Sve u svemu, nije tako strašno kao što je izgledalo. Sledeći petak bi trebalo da tankujemo do vrha pa ćemo videti.
U nedelju krećem na more s praznim rezervoarom i očekujem da se do Soluna napuni do vrha. 
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Odvadi na granici koju litru da se ne prelije do odredista.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Ma ima da ga prodajem Grcima. Dosta su oni nama otimali pare.
Sve ću da vas osvetim.
Sve ću da vas osvetim.
Ja išao u Italiju s devojkom, put od nekih 2000km sa još 200km vožnje po gradu, prosek mi je bio 6.2l. U pitanju je 420d.
Način vožnje je bio na auto putu 150 tempomat, s tim da je nekih 20-30% bilo 140, u gradovima po ograničenju i malo iznad.
Na 140 troši jedva preko 5, na 150 6,1 mislim da je bilo.
Način vožnje je bio na auto putu 150 tempomat, s tim da je nekih 20-30% bilo 140, u gradovima po ograničenju i malo iznad.
Na 140 troši jedva preko 5, na 150 6,1 mislim da je bilo.
Nismo to navikli od BMWa... Rasipnice... 
Tapatalk Post
Tapatalk Post