Da zanemarimo to sto je bio najlepsi 406 karavan na Nbg i sire

Ni to verovatno Vujadin nije rekao,ti izmisljasNexT napisao:To sto neko ko nema pojma o kolima nece da se okrene za S AMG, ja ne vidim kao problem. Okretace se za 320d cabrio, samo zato sto je kabrio, pa on nije egzotika.
Tj, dodje mu na to kao da kazete da sat od 25k evra nije ekstremno redak, egzotican ili nazovite kako vec, jer ja koji ne poznajem satove necu to prepoznati ako vidim na necijem zglobu.
Ne mora da sljasti i prsti na sve strane (kao Lambo recimo) da bi bilo egzoticno.
AMG se rucno sklapa, svaki motor ima potpis coveka koji ga je sklopio, koriste najnaprednije tehnologije i materijale u auto industriji danas dostupne, imaju najbolje performanse na svetu u toj klasi. Sta tu zaboga nije egzoticno? Ili sta moze da bude vise egzoticno od rucno sklapanog auta?
Khm, ovaj, ja slazem sa tobom i Herojem oko ekskluzivnosti Mercedesovih modela, ali ovo oko sklapanja motora bas nije sasvim tacno. Prosto, uzmi koliko varijanti motora sklapaju, pogledaj broj napravljenih AMG-ova i pogledaj broj radnika koji rade u AMG na motorima. Videces da je daleko od istine da je svaki motor rucno sklapan. Bio je jedan clanak oko toga sta oni podrzumevaju pod tim "sklopio ga jedan covek". Ne mogu da nadjem sada link, ili me pamcenje vara pa je to bila emisija. U svakom slucaju, nije to ono sto mi mislimo pod "rucno sklopljen". Tako nesto radi jos veoma mali broj fabrika, cak i Ferrarijeva mantra o rucno-sklopljenom automobilu je daleeeeeeeko od istine.NexT napisao:....svaki motor ima potpis coveka koji ga je sklopio.....
AMG je sranje, to je u stvari losije od Renault-ovog RS odeljenja.Xepoj87 napisao:
Pa nije on ni rekao da svako pravi delove za motor,ves da sklapa motor.
Ono sto sam ja napisao je "majstorski" rad. Tj ono sto se podrazumeva pod rucno-sklopljen motor, gde majstor daje svoj licni pecat i njegov rad doda neku vrednost (snaga ili drugacije ponasanje) motora. Ovo sto oni rade (ne samo oni vec i drugi proizvodjaci a hvale se) je serijska proizvodnja sa visokim ucescem ljudskog rada. Nista vise. Serije su male i roboti se ne isplate. Razumeo bih makar da se svaki motor mapira sam za sebe. Ni to ne rade. Prema tome, cist marketing.Xepoj87 napisao: Pa nije on ni rekao da svako pravi delove za motor,ves da sklapa motor.