Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ne znam, mozda je kod mene bila stara verzija, ali nije tako radila. Kad se javim, automatski ide na zvucnike auta, pa onda moram da prebacim na telefon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Mislim da zavisi od auta do auta. Meni prebaci na zvučnike par sekundi nakon što se javim na samom telefonu…
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Do auta je, ili do verzije OS u telefonu, posto se oba telefona u mom autu uvek jave na zvucnik
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kod mene ako se javim na telefonu - zvuk ostaje na njemu ali ponudi opciju da prebacim gde želim. To je odlična stvar jer ako sam već uzeo telefon u ruke - očigledno je da želim da pričam preko njega.
Da da i kod mene je tako. Moguće da je neko podešavanje na Renaultu 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Na IOS 18.1 ubacili snimanje poziva…
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sada je jasno zašto retko šta i promene, osim broja u nazivu (i cene) ->> korisnici ne vole.
I ne, nije zato što ono što je dobro ne treba menjati, jer uvek može bolje.
TT
I ne, nije zato što ono što je dobro ne treba menjati, jer uvek može bolje.
TT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Mobilne telekomunikacije
Recimo, u galeriji sam imao neke foldere sa izdvojenim slikama i sada je sve to razbucano ili zavučeno toliko da sam jedva našao folder sa slikama koje su mi zatrebale. Bukvalno menjaju da bi eto rekli da su nešto promenili. Počeću kao jedan kolega da sve isključujem i ne dozvoljavam bilo kakav update.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ameri su opsednuti update-ovima i postprodajnom podrskom. Oni size ako dugo nema update, tako da me ne cudi da se izbacuje reda radi, tj drma voz
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I control centre su istumbali, pa sam se i ja malo iznervirao dok nisam skontao kako se menjaju ikonice. U sustini nista epohalno, osim snimanja poziva.
Al zato sad na lok skrinu gledam kolko imam goriva u kolima i kako se kreću omiljene akcije.
Preporuka za telefon, ne mora smart tj pozeljno da nije samo da baterija traje sto duze.
Izgubio sam alcatel takav negdje mora da mi je ostao u hotelu, 1500 din je kostao
vidim neke landrovere kazu traje baterija 3 do 7 dana i malo su cvrsce konstrukcije, ima li sta jos da valja? Najradije bih neki old school flip phone
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Izgubio sam alcatel takav negdje mora da mi je ostao u hotelu, 1500 din je kostao

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
https://www.gsmarena.com/nokia_8110_4g-9089.php
?
Koliko sam skontao može da bude i hotspot kad ti zatreba da deliš net, ali to proveri još jednom. To je retkost među ovakvim telefonima.
?
Koliko sam skontao može da bude i hotspot kad ti zatreba da deliš net, ali to proveri još jednom. To je retkost među ovakvim telefonima.
Nove opcije na iOS-u 18.2:
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.