Koliko troši?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Koliko troši?
Ma to Aca ne zna da vozi 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da voziš Renault sa preko 400000km pa ajde, ovako, ćuti i sipaj na Makpetrolu.Paja napisao:Ma ima da ga prodajem Grcima. Dosta su oni nama otimali pare.

Širim haos!
Markoni, sećaš li se koliko je bilo kad si ga ti vozio, ako smo uopšte tada i merili potrošnju, onda kad smo išli do auto komerca?
Nemam pojma, mislim da nismo gledali...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Moguće, i ja mislim da nismo al reko ajde da proverim...
Re: AW: Koliko troši?
Paja napisao:U nedelju krećem na more s praznim rezervoarom i očekujem da se do Soluna napuni do vrha.

Pa ne voziš ti benzinca

Aco to je ta potrošnja... možda je mogao koji deci manje ali kontam da zavisi od goriva.
Ma šta će mi manje, 335i mi je u tom režimu trošio bar 12, M3 bar 16... I to s najboljim gorivom 

Ja sam uvek nešto mišljenja da pare mogu pametnije da se potroše nego na gorivo. Razumem da se ima, ali daleka je granica kada možeš da kažeš da ti je baš svejedno za novac.
Da me nisi zvao za granice, 7 bi bio prosekAcaKayak napisao:Ja išao u Italiju s devojkom, put od nekih 2000km sa još 200km vožnje po gradu, prosek mi je bio 6.2l. U pitanju je 420d.
Način vožnje je bio na auto putu 150 tempomat, s tim da je nekih 20-30% bilo 140, u gradovima po ograničenju i malo iznad.
Na 140 troši jedva preko 5, na 150 6,1 mislim da je bilo.

Nisam mislio bukvalno da ne bih želeo da mi auto uštedi 3 litre, ali zbog 0,2 litre recimo da vozim u eko pro modu i mrcvarim se mi već nije bitno, to je neka poenta.nidza napisao:Ja sam uvek nešto mišljenja da pare mogu pametnije da se potroše nego na gorivo. Razumem da se ima, ali daleka je granica kada možeš da kažeš da ti je baš svejedno za novac.

Nesporazum, mislio sam više na prednost dizela u tom segmentu. Npr, voziš se ko car sa skoro 200 konja, a troši 6 litara do Italije i nazad. I to što si napisao je prednost dizela, ako ga cepaš na toj isto deonici trošiće 6.5, ako voziš ko sisa, trošiće 5.9 (lupam).
Meni ta sloboda da biram stil vožnje bez osvrtanja na potrošnju itekako znači.
Meni ta sloboda da biram stil vožnje bez osvrtanja na potrošnju itekako znači.
Ne pricam o eko modu... ja sam ga samo jednom isprobao i nemam zivaca za to... dodas mu gas a on ko da ima 80ks 
Meni u slicnom rezimu trosi 5.8-5.9 pa sam zato napisao "neki deci manje". Naravno da je to nebitno ali razlika u odnosu na 9 koliko bi potrosio 320/328i ili 11-12 za 335i je prevelika.

Meni u slicnom rezimu trosi 5.8-5.9 pa sam zato napisao "neki deci manje". Naravno da je to nebitno ali razlika u odnosu na 9 koliko bi potrosio 320/328i ili 11-12 za 335i je prevelika.

Golf, Boka-Zr preko Žabljaka.
Ovaj put udaram po čežnjiRakhil napisao:Ma daaaaaj, ne ustrucavaj se, budi musko!!!

@dunx - haha, i ja sam preko zabaljaka tu rutu imao isti prosek potrosnje ako se dobro secam...