Putevi u Srbiji
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Putevi u Srbiji
To jesi u pravu. Raspašće se to za par godina.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Neće za par sigurno, još je relativno mlada, iako majka 
TT

TT
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Meni je drago što su počeli da presvlače katastrofalnu deonicu (do tazbine
) Futog - Begeč i valjda idu do Gložana kako rece tast.

https://www.dnevnik.rs/politika/mirovic ... 26-04-2018
Говорећи о брзим саобраћајницама од Новог Сада до Зрењанина и од Зрењанина до Београда, са по четири траке, рекао је да се већ у другој половини ове године може очекивати уговор и најавио радове на студији изводљивости и идејном пројекту.
Како је истакао, срећна околност је то што на тим деоницама нема превише нерешених имовинских односа и Банат ће бити повезан са Београдом и Новим Садом, што је знацајно јер у Банату има много неразвијених општина.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Lipši magare do zelene trave.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja i dalje nisam shvatio da li rekontrukcija do banstola obihvata i onu najlosiju deonicu od betonskih ploca?
Da, materijal za proširenje puta je kod putarske kuće na drugom kraju deonice. Samo ne znam da li skidaju beton ili rade preko njega...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mali foto pregled stanja radova na starom putu. Rekonstrukcija je počela i do sada je urađeno par stotina metara desne strane, gledano iz pravca Sremskih Karlovaca. Prokopano je oko metar širine pored postojećeg puta i nasuto (verovatno) šljunkom, a sređuju se malo i kosine oko česme. Mislim da će biti u pravu kada su rekli da će trajati 5 meseci, nekako mi brzina radova nije preterana.
Prve dve fotke su napravljene iz pravca Gladnoša, kod putarske kuće.

Prve dve fotke su napravljene iz pravca Gladnoša, kod putarske kuće.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Znači sad u Karlovce okolo, preko NS. Lakše i brže verovatno.
Juče sam išao kod kevinih u selo, između Velike Plane i Smederevske Palanke. Taj deo između ova dva mesta je solidan, ali čim se skrene negde sa tog glavnog puta kreću muke. Srećom neka velikih, udarnih rupa. Nasuto je nekog šljunka po rupama, ali generalno je sve to loše. Kaže keva obećali su im sad da će uraditi put, a ja otkad znam za sebe uvek je tuda bio loš put i muka proći. Jednom u 10 godina kao nešto presvuku, što brzo propadne i sve tako u krug.
Juče sam išao kod kevinih u selo, između Velike Plane i Smederevske Palanke. Taj deo između ova dva mesta je solidan, ali čim se skrene negde sa tog glavnog puta kreću muke. Srećom neka velikih, udarnih rupa. Nasuto je nekog šljunka po rupama, ali generalno je sve to loše. Kaže keva obećali su im sad da će uraditi put, a ja otkad znam za sebe uvek je tuda bio loš put i muka proći. Jednom u 10 godina kao nešto presvuku, što brzo propadne i sve tako u krug.
Posetite www.garaza.rs !
Čeka se 5 minuta, ako nema puno vozila. Jedna traka je slobodna.

Nedeljni izveštaj o radovima na starom putu BG-NS.
Počelo je uređenje desne strane puta, nekih 500 metara od ulaska u Sremske Karlovce. Delimično je nasut put, ali je mostić i dalje usko grlo, šteta što ne postoji mogućnost da se taj deo proširi.

Počelo je uređenje desne strane puta, nekih 500 metara od ulaska u Sremske Karlovce. Delimično je nasut put, ali je mostić i dalje usko grlo, šteta što ne postoji mogućnost da se taj deo proširi.

Odvezo si puntiča na izlet? Malo pazi, da ne nabiješ kilometre previše 

Službena su kola, nije Punto. 

Onda samo teraj
.
off, kako izgleda sa breskvama letos? Biče?

off, kako izgleda sa breskvama letos? Biče?
Kod mene mršavo, ali ima mesta gde je rod normalan.