Beograd
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Beograd
Jel video neko ono rešenje naše policije u Bulevaru despota Stefana! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ima nešto novo? Za vikend nisam ništa čudno primetio.
Edit: sem što je bilo zatvoreno prvo isključenje posle Pančevačkog mosta, ako mi se nije pobrkao ovaj vikend sa nekim prethodnim
Edit: sem što je bilo zatvoreno prvo isključenje posle Pančevačkog mosta, ako mi se nije pobrkao ovaj vikend sa nekim prethodnim

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Na početku bulevara, kod Pionira, zatvorili su jednu traku iz pravca grada i otvorili je za vozila iz pravca Pančevca ali u dužini od 200 metara do prvog semafora gde se pravi levak
i nastavlja se bulevarom po starom u po dve trake. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Juce sam pola sata kruzio po Zemunu u ul.Cara Dusana,nigde nisam mogao da parkiram. A i tamo gde je bilo mesta ispred nekih firmi,odmah neko izlece i mase rukama da ne moze ni minut ni sekund. Fin neki svet 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ćuti, dobro si prošao ... zamisli da su mahali pištoljima 
Munze konza, tebra

Munze konza, tebra

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon

Можда су свима биле тренерке на прању па су мало нервозни

ТТ
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ulica glupo konstruisana i parkinga prosto nema. Te i ovo malo sto ima se cuva kao zlatomember napisao:Juce sam pola sata kruzio po Zemunu u ul.Cara Dusana,nigde nisam mogao da parkiram. A i tamo gde je bilo mesta ispred nekih firmi,odmah neko izlece i mase rukama da ne moze ni minut ni sekund. Fin neki svet

Zemun je inače poznat po dobro projektovanim ulicama i parking mestima 

http://youtu.be/QGqyLAOmDGA
Ogi otkinuo od srece kad je video ovaj klip 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ova na uglu Vardarske, skoro svaki dan prolazim pored nje, ona je nastala tako sto je neko kopao nesto, u Beogradu moze bukvalno bilo ko da kopa bilo gde, nakon kopanja nabacao zemlju i ostavio tako. To zaista stoji tako mesecima, kamenje na sve strane, zemlja, blato, sljunak.