Mobilne telekomunikacije
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Mobilne telekomunikacije
Ne znam kako ali prepiska mi je ostala sa nekim ljudima (bez bilo kakvog posebnog bekapa) a kada sam kasnije razmišljao zašto i kako - došao sam do zaključka da je jedino moguće što su oni možda koristili iPhone u to momentu (neki koje lično znam zaista i jesu). Da li je to bilo baš zbog toga (odnosno zbog čega tačno) - ne znam, nisam siguran.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ali za čuvanje slika, Viber je baš loš način za čuvanje slika. Ako računate da tako čuvate slike, u jednom trenutku se baš loše možete provesti. Ako nam te slike znače, ne vidim što ih ne bi povremeno presnimili negde - bilo preko kabla, bilo nekako drugačije.
Osim toga, imate ove dve brutalne aplikacije po mom mišljenju, mada imaju aplikacije i za još koji cloud.
OneSync
DriveSync
Uparite koje foldere hoćete da vam se sinhronizuju, jedan na cloudu, drugi na telefonu, može da bude dvosmerna ili jednosmerna sinhronizacija sa raznim podopcijama... I automatika vam radi sve to što je i Geza pomenuo s kablom. Ako vas mrzi. Mene mrzi.
Osim toga, imate ove dve brutalne aplikacije po mom mišljenju, mada imaju aplikacije i za još koji cloud.
OneSync
DriveSync
Uparite koje foldere hoćete da vam se sinhronizuju, jedan na cloudu, drugi na telefonu, može da bude dvosmerna ili jednosmerna sinhronizacija sa raznim podopcijama... I automatika vam radi sve to što je i Geza pomenuo s kablom. Ako vas mrzi. Mene mrzi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A1 se setio posle 100 godina.
Od danas na ovom broju imate VoLTE uslugu koja Vam donosi bolju pokrivenost i dostupnost usluga, krace vreme za uspostavu poziva i kvalitetniji zvuk dok razgovarate. Uslugu smo aktivirali bez naknade. Vas A1
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Od danas na ovom broju imate VoLTE uslugu koja Vam donosi bolju pokrivenost i dostupnost usluga, krace vreme za uspostavu poziva i kvalitetniji zvuk dok razgovarate. Uslugu smo aktivirali bez naknade. Vas A1
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam probao taj VoLTE i isključio ga.
Možda se u međuvremenu popravio, ali je tada bio bezveze, kada je j pitanju prenos zvuka/glasa.
TT
Možda se u međuvremenu popravio, ali je tada bio bezveze, kada je j pitanju prenos zvuka/glasa.
TT
A1 odavno je pustio Volte meni na post, sestri na prepaid a i kod drugih isto.
Niti sam tražio niti mi smeta samo eto nije to novost u A1 kao opšte stanje.
E sad zašto si Trojke tek sada aktiviran ko bi znao, zaboravili taj broj da uključe j ili neki plan u fazama imaju.
Niti sam tražio niti mi smeta samo eto nije to novost u A1 kao opšte stanje.
E sad zašto si Trojke tek sada aktiviran ko bi znao, zaboravili taj broj da uključe j ili neki plan u fazama imaju.
- pedja
- član 001
Nisu mogli da nađu Zemun Polje na karti.
TT
TT
Uređaj nije imao podršku u A1?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Najverovatnije je to.
Jes, mobilni je fiksiran za jednu lokaciju i nema mrdanja.
- pedja
- član 001
A, otuda mobilni u nazivu...
TT
TT
Ono jes ima i tu funkciju...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U kom smislu? Isti uređaj koristi Volte na kartici drugih operatera. I ja sam se začudio kada mi je stigla poruka. Inače je prepaid kartica koja se gotovo ne koristi uopšte.Heinz napisao:Uređaj nije imao podršku u A1?
Posetite www.garaza.rs !
Sta ti je forum, svasta covek nauci
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam naucio na forumu dosta o grejanju i paropropusnim sistemima , zivot mi se deli na period pre toga i posle . Svaka preporuka .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja sam nedeljama čekao na A1, digao ruke, kada se jednom konačno aktiviralo.trojanac napisao: 02 Jan 2025, 10:43U kom smislu? Isti uređaj koristi Volte na kartici drugih operatera. I ja sam se začudio kada mi je stigla poruka. Inače je prepaid kartica koja se gotovo ne koristi uopšte.Heinz napisao:Uređaj nije imao podršku u A1?
Ne shvatam u čemu može biti problem sa druge strane, da toliko traje.