Ni ja nikad to nisam koristio ali volim da imam opet haha pretpostavljam da je bas malo ljudi koristilo pa su zato izbacili tako olako. Ove air gestures nikad nisam mogao dobro da pogodim i da budu korisne kad koristim olovku.
Isto mi je glupo sto bateriju ne povecavaju i drze fast charging na 45w.
Gledam xiaomi 15 ultra i djeluje konkurentno, vidjecemo dok dodje kod nas kako ce se pokazati a vjerujem i samsung ce neke akcije davati bas tad.
Takodje ako bih uzimao vraćao bih pdv pa mi se vise isplati tako nego na KP gdje nemam garanciju bez od prodavca. Tj mozda i ima kod nekih sto preprodaju sa nasih mreza a ne iz Madjarske.
Dok sam imao Samsung (S9 Plus) za grupna/porodična slikanja stalno sam koristio opciju aktiviranja tajmera pokazivanjem otvorene šake/dlana prema kameri, to je funkcionisalo savršeno. Postoji li to još uvek?
zdushan napisao:Pa ja i jesam, because the wife...
Valjda joj je mnogo bitno da imamo slike gde smo kompletni
Inace, u pravu si, sam nikad ne bi koristio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jesi li koristio olovku na dwg fast view? Ima li tu prednosti?
Ja nisam znao da uopšte može da se slika sa olovkom dok me Wikler nije prosvetlio i to su jedina 2-3 puta kad sam izvadio olovku za ove 2 godine koliko imam 23U
zdushan napisao:Pa ja i jesam, because the wife...
Valjda joj je mnogo bitno da imamo slike gde smo kompletni
Inace, u pravu si, sam nikad ne bi koristio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jesi li koristio olovku na dwg fast view? Ima li tu prednosti?
Ne. Probao jednom i batalio. Nemam.relanu potrebu. Dosta mi je dwg fajlova i ovako...
Saša napisao: 04 Mar 2025, 21:44
Dok sam imao Samsung (S9 Plus) za grupna/porodična slikanja stalno sam koristio opciju aktiviranja tajmera pokazivanjem otvorene šake/dlana prema kameri, to je funkcionisalo savršeno. Postoji li to još uvek?
Postoji naravno i postoji još par gestova za slikanje.
@Gaginh0 jesi video šta sve može od mene da se nauči
Drugar je uzeo S25U i kaže da je dosta bolja baterija i da bolje leži u ruci od S23U.
Bio mu je super dok ga nije pregazio Teslom pa je sad na zameni ekrana
Ali premali je napredak u odnosu na S23U tako da ću verovatno se vratiti na OnePlus, izašao je model 13 i jako dobro sve deluje na papiru.
Ja uzeo pre neki dan S25U, pre toga nosio 2 god S23U. Meni lezi drasticno losije u ruci od S23U. Plus boje isprane, znacajno losije u poredjenju sa S23U. Baterija mora biti drasticno bolja zato sto je nov telefon, S23U - em je doslo do degradacije baterije vremenom, em su ga osakatili zadjih par update-ova. Za 2 dana koriscenja sam poprilicno razocaran.
Prvih par dana nije merodavno za bateriju, em se tad svašta instalira i mnogo igra telefonom, em sad i telefoni uče navike korisnika pa optimizuju bateriju. Nego ovo sa ispranim bojama me čudi, je li to misliš na kameru ili displej?
N8je poenta dal je olovka BT il nije, pienta je da su uređaji sve skuplji i sve osiromašeniji. Setili se iz samsunga da izmene taman toliko kućište za olovku da ne može da se koristi olovka iz prethodnog modela plus u sakom S25U postoji sve za BT olovku samo su jedan delić, koji vrv košta par dolara , izvadili.
Baš zbog minimalnog ili nikakvog napretka neću da menjam S23U, nadam se da će zbog loše prodaje S26U biti znatno bolji. A do tada ostaje mi da se borim sa baterijom koja vidno slabi. Mada meni to nije problem jer mi je punjač uvek na dohvat ruke.
@TheWickerMan stariji si, bolje ti mene da učiš nego ja tebe
Gaginh0 napisao:Baš zbog minimalnog ili nikakvog napretka neću da menjam S23U, nadam se da će zbog loše prodaje S26U biti znatno bolji. A do tada ostaje mi da se borim sa baterijom koja vidno slabi. Mada meni to nije problem jer mi je punjač uvek na dohvat ruke.
[mention]TheWickerMan[/mention] stariji si, bolje ti mene da učiš nego ja tebe