Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od AleksandarAca »

grujicd napisao:Prvih par dana nije merodavno za bateriju, em se tad svašta instalira i mnogo igra telefonom, em sad i telefoni uče navike korisnika pa optimizuju bateriju. Nego ovo sa ispranim bojama me čudi, je li to misliš na kameru ili displej?
Na displej. Malo sam guglao, od S24 jos postoji taj "problem" koji za Samsung nije problem - ovo im je objasnjenje:

"We have adjusted the colors and brightness of Galaxy S24 series products to provide more accurate and comfortable viewing during use. Some changes have been made to the display technology to provide a more natural viewing experience, so users may notice differences in color depth compared to older devices.
This display behavior is an intentional color adjustment and is not a product defect, so it can be used safely.
To offer our customers the best possible experience, we value your feedback and continually improve our software (UX) as the market and consumer interests evolve". 
 https://www.androidauthority.com/galaxy ... d-3410485/ 

Sto se mene tice, ako mi ovo ne "legne" narednih dan-dva, S25U ode na oglase.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Da li koristiš Natural ili Vivid mod za displej? Ovo objašnjenje zvuči kao da su Vivid mod ublažili, ali on nikad i nije bio realan i to može da ti se sviđa samo iz neke navike, a ne zato što tako treba da izgleda.

Na S23 sam primetio da boje postanu nerealne kad si na suncu, tad uključi neko dodatno osvetljenje da bi se ekran bolje video, ali vernost boja trpi.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Heinz napisao: 05 Mar 2025, 07:43
Gaginh0 napisao:
Nikad nisam imao parni S, samo neparne Slika

Meni kako naiđe, uglavnom se zena i ja smenjujemo. Kako mi istekne ugovor ja uzmem sledeći, a nekad mi se jave "već" posle 18 meseci (umesto 24) da mogu da uzmem novi telefon ako prodižum ugovor. Ali u svakom slučaju mislim da je 3 godine maksimalna starost za S seriju da ina zadovoljavajuće petformanse u odnosu kad je bio nov.

Mogu reći da 80% mojih poznanika ovde nije na ugovor ili su tek od nedavno prešli. Čudna situacija, uglavnom dopunjavaju kredit jednom mesečno gde dobiješ min/por/gb i traju ti 28 dana, a telefone kupuju u prodavnicama i vade se na to kako im je to isplativije.

Okreni - obrni dođe na isto, a ne zamaram se sa dopunama.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

grujicd napisao:Da li koristiš Natural ili Vivid mod za displej? Ovo objašnjenje zvuči kao da su Vivid mod ublažili, ali on nikad i nije bio realan i to može da ti se sviđa samo iz neke navike, a ne zato što tako treba da izgleda.

Na S23 sam primetio da boje postanu nerealne kad si na suncu, tad uključi neko dodatno osvetljenje da bi se ekran bolje video, ali vernost boja trpi.
Vivid jbg.

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

grujicd napisao: 18 Feb 2025, 12:18 Upravo mi je stigao (na mail) novi račun za januar, gde je sklonjen Net Boost koji nije ni trebao da bude naplaćen. Sad je pitanje da li će to dobiti svi ili samo oni koji su uložili prigovor.
Već sam platio uvećan račun, tako da bi sledeći put trebalo da dođe umanjenje za tu preplatu.
Umesto da bude umanjen, za februar mi stigao uvećani osnovni račun, bez ikakvog obrazloženja, i još su opet naplatili NetBoost. Ovo je već imbecilno.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Podigli su cene.
Koleginica je pisala da se ne slaže sa promenom cena i tražila je da raskine ugovor. Ponudili su joj da ostane pod istim (starim) uslovima. Stigne račun: uvećana cena.

Moju ženu su zavlačili preko mesec dana, dok joj nisu raskinuli ugovor i pustili da promeni mrežu. Naravno, zaračunaše više na februarskom računu...

Tapa

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Neverovatno na koje grane je MTS spao.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

grujicd napisao:
grujicd napisao: 18 Feb 2025, 12:18 Upravo mi je stigao (na mail) novi račun za januar, gde je sklonjen Net Boost koji nije ni trebao da bude naplaćen. Sad je pitanje da li će to dobiti svi ili samo oni koji su uložili prigovor.
Već sam platio uvećan račun, tako da bi sledeći put trebalo da dođe umanjenje za tu preplatu.
Umesto da bude umanjen, za februar mi stigao uvećani osnovni račun, bez ikakvog obrazloženja, i još su opet naplatili NetBoost. Ovo je već imbecilno.
Ista priča...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Mora da se zove više puta ili šalje više puta mejl dok se ne dođe do normalne osobe. Jer ako ide preko supernova korisničke podrške (i oni sad to rade), onda ide ta priča kako ne može to. A za to treba da se kažnjavaju i da se prijavi ratelu.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Ja se zalio sto su mi povecali racun bez pitanja od Nove godine i stvarno mi smanjili i vratili na staru cenu, i takodje vratili onaj visak sto sam platio za januar. Devojci isto tako.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Napisao sam novi prigovor, videćemo šta će da se dešava. Bio sam blizu da rejdž-kvitujem MTS (što bi rekli klinci), ali onda pogledam ponudu ostalih operatera i shvatim da mi oni još manje odgovaraju...
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Kornjaca Rade napisao: 06 Mar 2025, 14:31 Ja se zalio sto su mi povecali racun bez pitanja od Nove godine i stvarno mi smanjili i vratili na staru cenu, i takodje vratili onaj visak sto sam platio za januar. Devojci isto tako.
Kako su ti vratili visak? Meni je stigao nov racun, ispravan, ali ne vidim da su oduzeli to preplaceno.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Trazio da mi vrate :) . I poslali novi racun za februar sa umanjenim tim preplacenim iznosom od januara.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Hvala
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Društvo, na koji ste mejl vi pisali pritužbe na račun za Telekom Srbija i Supernovu, i koliko brzo su vam odgovarali?

Ja sam tek sad pre par dana pisao na info@telekom.rs.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Odgovori