Pa nije bas, prosek cisto puta je bio preko 60, ima vec negde da ne trazim sad... A neverujem da su ovi konji manje zedni, ako dunx ne racuna plin
A sad sam uzeo onu varijantu sa 50 posto popusta, da gidis kako sad vozim
A i za fon sam se otvorio al to se ne racuna...
ja sam se upravo vratio iz ns-a preko titela. sam u autu, klima non-stop upaljena, prosecna brzina 71 km/h, 106 km, putovao okruglo 90 minuta, potrosnja 5.0 L po bordu.
Dragane, to ti ptricam... Ja od kada carape kupujem na buvljaku u Pancevu, umesto na ovom nasem luksuznom na Nbg, poceo sam i klimu da furam po gradu, pa napokon, posle 3 godine od zatamnjivanja, saznajem kako je voziti pod folijama po vrucini
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
E, a juce sam po prvi put naterao fokusa da malo potrosi, prosek uz frusku od beocina ka cotu je bio 15,2l uz prosek brzine od 86kmh, dva coveka, uzbrdo... Mislio sam da ce biti manje, ima jedan tempo kad se vozi brze, gde je bas mala razlika izmedju njega i rs-a, ako se vozi sa istim prosekom brzine. Skoro mi je klio tuda potrosil samo koju litru vise uz mnogo veci prosek...
Nisam dugo merio poptrošnju za 206 pa rekoh da vidim da li sve radi kako treba - sipano 54l gasa, pređeno 563 km isključivo u gradu, prosek 9.59l/100km. Benzina je potrošeno zanemarljivo s obzirom da je leto. SX4 je na poslednjoj računici trošio 8.5l/100km, mada on se vozi mešovito.