Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Postoji YT i van Androida.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Na kompu jos lakse 
Nisam video reklamu na YT jedno 10 godina, osim dok sam se godinu i po dana patio sa iOS-om, ali sam yt otvarao bukvalno samo kada sam morao.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Nisam video reklamu na YT jedno 10 godina, osim dok sam se godinu i po dana patio sa iOS-om, ali sam yt otvarao bukvalno samo kada sam morao.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nama je smarttube na televizorima, nije loš štos, castuješ sa bilo kog uređaja sa youtube aplikacije i fino gledaš bez reklama - ko želi i dalje besplatno. IOS i Android "vide" na konkretnom televizoru obe aplikacije, pa castuješ na onu koja seče reklame. Ko nema android tv, najobičniji box od 20-30e sa AliE završava posao.
Probaj da ugasis premium. Mozda ponude nesto bolje da ostanes.noodles napisao:Lepo iznenađenje jutros od Gugla, poskupljuju youtube premium, i to family paket za bednih 490 rsd, sa dosadašnjih 1.149 na 1.639 rsd.
Ja pre par dana hteo da otkazem GPT i ponudili mi da ostanem uz 50% za 3 meseca. Tako da sam platio 30 za 3 meseca.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Može da se ugasi ekran i da ide muzika na primer, može da se skine video pa da se gleda offline dan ili dva, ne znam šta još. Bilo je priče da će ukinuti 1080p+ za one koji nisu premium.
Zvuk je valjda bolji od bednih 128kbps stereo. Sve u svemu, isplati se, posebno ko nema neke druge pretplate.
Podržavamo kontent kreatore. Na svim platformama. WebOS, Tizen, Android, Windows.
Podržavaš i gledanjem reklama. 

Imamo izbor, to je bitno.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ima li neko ko je uspeo da plati amazon prime video preko poljske, pošto vidim da treba blik (poljski sistem plaćanja)? Preko njih je 12e godišnje.
Plaćam turski ako ti nešto znači.