Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Koliko kod njih izađe mesec pošto nisam kod njih video opciju da se ide na godinu dana?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
49.90 TLR
Steta, Amazon prime je dobar posto uz njega dobijes i dzabe isporuke (sa Amazona) za male stvari plus ceste dodatne popuste.
Zato mi nećemo u EU.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jel važi poljska prime pretplata za ostatak eu?
Ma važi sve, a i ako zatreba ubaci se vpn
Slično dođe kao poljska na godišnje. 11.5~12Heinz napisao:49.90 TLR
Prijavio se preko vpn, stavio tursku adresu i teraj.
Hvala na informaciji.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Treba mi pojašnjenje. Danas su mi poslali neku novu 5G SIM karticu, da je ubacim umesto trenutne i kao dobiću brži net i to. I uz nju su mi poslali i QR kod za aktivaciju eSIM. Kad sam aktivirao eSIM u "SIM menadžeru" mi se pojavila i automatski izabrala sebe kao glavnu karticu. Takođe uz nju stoji neki drugi broj u odnosu na moj broj telefona. Ja sam je izgasio i ponovo ukljičii fizičku SIM karticu jer ne znam kako to funkcioniše sa eSIM. Zašto mi je nju aktivirao kao primarnu i šta dobijam istom?
Evo screenshot, ali nakon što sam je izgasio i uključio fizičku karticu.

Evo screenshot, ali nakon što sam je izgasio i uključio fizičku karticu.

U nekom trenutku ta esim kartica treba da preuzme glavni broj, pretpostavljam ako ugasis fizicki sim i upalis samo esim.
Ne vidim sad neke prednosti esima na glavnoj kartici, bukvalno ti zauzima esim mesto ako ti nekad bude trebao esim za internet u romingu.
Ne vidim sad neke prednosti esima na glavnoj kartici, bukvalno ti zauzima esim mesto ako ti nekad bude trebao esim za internet u romingu.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da ali da ke ostalo tako, da je eSIM po difoltu preuzeo glavnu ulogu i iskljičio fizički SIM, da li bi mi radio broj normalno da je ostalo tako? Da li bih mogao da primam pozive?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Trebalo bi da ima u podesavanjima koja je kartica za sta (pozivi, sms, net).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
moze samo jedna kartica da bude aktivna za jedan broj, zato ti je taj esim dobio taj neki virtuelni broj a kazem verovatno bi preuzeo glavni broj da je fizicki sim ugasen. E sad da li ces moci da vratis posle na fizicki sim kad esim preuzme broj, pitanje je.
Može bilo koja, trebalo bi ista usluga da bude.
A može i da su ti dali isti broj na eSIM za neki LTE uređaj, onda mogu da se koriste istovremeno. Npr, smartwatch sa LTE kad ne poneseš telefon.
A može i da su ti dali isti broj na eSIM za neki LTE uređaj, onda mogu da se koriste istovremeno. Npr, smartwatch sa LTE kad ne poneseš telefon.