Youtube
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Youtube
E i meni to bilo cudno,ni ja nesto ne pratim hokej i nisu mi poznata pravila al ovde izgleda i sa tucama stvaraju ime a ne samo igromtrojanac napisao:Koja je to fora da sudije puštaju da se tuku?
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zato sto je sve to jedan veliki cirkustrojanac napisao:Koja je to fora da sudije puštaju da se tuku?

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Au, strašno. Nikad ne bi rekao da će pas tek tako da napadne dete. A mački svaka čast.
http://youtu.be/xzilXWeC2e0
http://youtu.be/xzilXWeC2e0
Posetite www.garaza.rs !
Psu odmah metak u glavu
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne psu, nego vlasniku. Nije pas kriv.
- Delija
- Kontakt:
Pas moze da odlepi iz ciste nevezuse.
Ujak je morao svog sarplaninca da uspava nakon sto je napao babu koja ga je hranila svaki dan godinama.
Ujak je morao svog sarplaninca da uspava nakon sto je napao babu koja ga je hranila svaki dan godinama.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Tako je, ovaj na snimku deluje kao da nema vlasnikaH4wkeye napisao:Ne psu, nego vlasniku. Nije pas kriv.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Vala ja mislim da je ovde do psa, baš se onako zverski nameračio sa daljine, nešto mu kvrcnulo...
Sramota je porediti čoveka i životinju. Nekad su ovakve zivuljke odstreljivane na licu mesta. Danas su životinje od strane bolesnih umova izjednačene sa pravom čoveka.
A isti ti "zaštitari" slade se pečenjem i drugim đakonijama. Svet je otišao u PM. Sad posle Evrovizije, ulicama će komotno šetati bradate žene. I one i kerovi, će biti zaštićenije od mene - običnog čoveka
A isti ti "zaštitari" slade se pečenjem i drugim đakonijama. Svet je otišao u PM. Sad posle Evrovizije, ulicama će komotno šetati bradate žene. I one i kerovi, će biti zaštićenije od mene - običnog čoveka

- Delija
- Kontakt: