Ja se slazem da je Milos jedna od najlepsih ali necu da kazem najlepsa zato sto I Egremni I Agiofili I Porto Katsiki pa I Katisma imaju oni nesto. Nije bitno koja je nekome favorit, treba obavezno otici na sve. Mi smo na Egremni isli kruzerom pa smo izbegli stepenice ali zato je do Milosa bilo planinarenja. Tu sam se zeznuo debelo. Nosio sam frizider I suncobran preko onog brda . I za Milos preporuka otici brodicem. Zahvalicete mi kasnije . Jedino ne ide ako ima nepristojnih talasa. Onda samo pesaka.
Petak ujutru. Mi smo u nedelju ujutru rano išli _ka_ Grčkoj i isto smo maestralno prošli. Povratak je bio petak poslepodne i takođe smo pristojno prošli (kontra od gužvi zapravo).
laynee napisao:@ogi nema ni ovih kilometarskih kolona?
Tu sam prosao nesto pre 7h, nigde nikoga.
Sada smo u Skoplju, vrhunski sam prosao i sa radovima i sa granicama.
To je pravi forumaš. I ako putuje i ima pametnija posla, odvojio je vreme da javi svojim drugarima sa foruma koje interesuje kakvo je stanje stvari na putu. To se ceni.
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
steva_anya napisao:Uf, ove plaze izgledaju prelepo!!
Sad dok sam guglao Lefkadu pojavio mi se Mirko Alvirko sa patrolom do Lefkade, ova godina.
Ovogodisnju patrolu je super odradio. Bolje nego onu od pre neku godinu. A što se plaže tiče, ako si bio, ne trebam, ništa da ti pričam. A ako nisi, otićićeš i lično ćeš se uveriti u tu lepotu. Veruj da ti neće biti ni problem, ni teško ni zao što pališ kola zbog odlaska na plažu svaki dan.
Nisam bio pre, samo video slike i neke klipove.
Neke deluju nestvarno, kao da su plaze na Maldivima ili Panami ...
Interesantno je da ne vidim morsku travu i sl na plazama ...
Nadam se da danas niko sa foruma nije isao u Grcku.. Vracao sam se i bio sam na Evzoniju u 5:30h sam na grckom prelazu a na makedonskom 4 auta.. I ceo put do kuce bez guzve.. Al zato prema moru to su kilometri na svakoj granici, na svakoj rampi, na svakom mestu gde se radi autoput, pa cak i jedna saobracajka pa je i tu kilometrima zastoj.. Nisam tako nikada video..