Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Grujic »

Ne ne, mislio sam da bih imao sta pametno da slusam slusalicama, ali da iz navedenih razloga to ne radim
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Znaci JBL zvucnik na rame ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Transparency je rešenje. Kad uđeš u buku, onda ANC, jer svakako kroz njega čuješ nagle i glasne zvuke, pošto blokira jednoličnu buku, nije svemoguć. Nije to baš toliko odsecanje od okoline, sem ako se ne sluša preglasno. Treba probati.

Npr, blokira buku motora aviona, šum saobraćaja, ali čućeš sirenu, nekog ko glasno govori, itd.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Ja sam bukvalno morao da krenem da se izopštavam od sugradjana oko mene na putu do i od posla, jer je u zadnjih par godina postalo skoro nepodnošljivo.
Kad raznorazni indijanci krenu da se dovikuju sa svojim indijancima na drugom kraju planete kao da su sami na svetu i to onda radi njih 7 na sedam različitih jezika za koje ne mogu ni da naslutim gde pripadaju, jednostavno MORAM da se odvojim od toga.
Neće to da radi nemac, neće ni neki englez, sve manje se čuju i jezici sa Balkana.... ovo su neki bantu crnci koji pričaju bogapitaj šta dok im se deca muvaju po patosu, vrište i skiče dok oni blebeću na 90dB.....🙄🙄.
Sad, nije da ne bih mogao i autom do posla, ali pošto sam ja dobar suprug prepustio sam lepšoj polovini da ide autom na posao, a da baš zbog kojekakvih indijanaca kupujem drugi auto, falalepo.🙄
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Znači istina je.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Što se slušalica tiče, ja od buraza imam JBL 660NC. Pre toga sam ja sam sebi kupovao slušalice od po 2.000 dinara u radnji. Ne bih voleo da ih koristim u saobraćaju (peške il kako god), al kod kuće su mi super kad treba da se skoncentrišem. S njima ne moram da napanjim muziku da bi se isključio, što sigurno puno znači za sluh, ali je i prijatnije samo po sebi.

Druga stvar, što se tiče šetnje po gradu, verovatno je i kod mene malo drugačija situacija - tu sam u gradu gde sam odrastao, srećem ljude, i nisam od onih što bi hteli da se stave slušalice da im se ljudi ne bi javljali. Naravno, i to ne znači da mi prijaju sve interakcije,😁 al hoću reći - da sam tako negde okružen samo tako tim strancima, možda bi ipak preispitao svoje navike.😄 Al u nekom periodu dok sam tako nosio slušalice, tačno mi je smetalo kad zbog toga prekasno skontam da mi se neko javljao.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Ja sam pre 10 dana u MTS-u UZEO Samsung BUDS FE. Imam i Philips TAT1209. Oba modela su kvalitetna, svaki na svoj način.

Zaista je veliki izbor kvalitetnih modela, za malo da uzmem JBL, zbog baterije, ali je prevagnula "gradnja" Samsung ekosistema.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Pa vlasnik JBL-a je Samsung :-)
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

BTW usko vezano za temu. Danas tek provalim da na telefon mogu povezati sa dva para BT sluški i puštati muziku u pozadini a da na samom telefonu mogu gledati npr video na YT i imati odvojen zvuk tog video na zvučnicima telefona.
Definitivno ne koristimo ni 50% potencijala pametnih telefona.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Jel imate možda neku preporuku za servis za mobilne telefone u Novom Sadu? Za buraza gledam, trebao bi da se zameni USB-C priključak na telefonu, Samsung telefon je u pitanju.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Fix me, Bulevar Evrope 13

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Hvala!🙂
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

I od mene preporuka za Fix me. Korektan je bio poslednji put kada sam nosio telefon kod njega pre par godina.
Odgovori