Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
djomla
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2017, 07:17

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od djomla »

Cache teško da ćeš naći na ios-u tu gde se nalazis.
Windows explorer ne moze lepo da iščita storage sa iphone-a. Realno stanje je ono koje vidiš na iphone-u.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Šta je sa WA? Zašto pokazuje da je zauzeo toliku količinu prostora?
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Slike i videoe čuva sigurno

Sent from my PTP-N49 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Šta zapravo pokušavam.. Pre godinu dana sam kupio Iphone i nisam prebacio Viber, već mi je on ostao na drugom telefonu. Taj drugi telefon je svakako često uz mene pa mi to nije problem, čak i komunikacija preko vibera mi je minimalna u poslednje vreme, osim grupa nekih koje imam. Nisam hteo da se oprostim sa istorijom sa vibera pa to tako funkcioniše. Zbog lenjosti, nisam ranije probao onu aplikaciju backuptrans koju svi spominju.

Sad sam je uplatio i probao da prebacim, ali prilikom transfera na iphone mi izbacuje neku grešku koju sam malo pretraživao na netu i negde je ispisalo da je problem sa memorijom, zato me ovo i zanima. Ja imam dosta snimaka i slika na telefonu, ali mi je sve i na iCloudu ali valjda bi on u tom slučaju trebao da kompresuje sve na telefonu, a full rezolucija da bude na iCloudu. Sad ću da pobrišem dosta video snimaka koje imam jer sam ih prebacio na računar pa ću da vidim da li će uspešno da prebaci kada se oslobodi još memorija.
Korisnikov avatar
djomla
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2017, 07:17

Post od djomla »

Memorije imaš više nego dovoljno, nije to problem.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Evo ga napokon uspešno prebačene poruke. Slike nisam uspeo, ali najbitnije su mi poruke.

Od jutros se zezam sa tim, dosta jednostavno funkcioniše program taj (backuptrans), ali mi stalno izbacivao neki error, pa sam googlao i pokušavao svašta ali nije uspevalo. U suštini svuda piše da to prebacivanje ide preko iTunes (ručno ili da program sam uradi) ali meni to nije uspevalo. Dok nisam negde pročitao nevezano za ovu temu da iTunes nema više podršku (?) i da je sve prebačeno da se radi preko Apple Devices, i na kraju sam uspeo preko te aplikacije.
Moraću negde posle samo da ispišem korake kako bi ostalo ako nekome još zatreba.
Odgovori