Dobro veče
Re: Dobro veče
Sedista su sjajna, jel dolaze samo u style opremi? Kolko se cekalo na isporuku?
edit: vidim da je doplata za sportska sedista
edit: vidim da je doplata za sportska sedista
Idem steam psa, pa Tempo, pa kafa
Maniaxx mogu direktno da ti uporedim kada je budem preuzeo, do tad mogu samo da nagadjam. 
Zanimljivo je da je dodatna oprema dosta povoljna i moze auto fino davse napakuje a da ne ode u nebesa. Mislim da sam racunao da sa 15500 moze da se napakuje auto sa bukvalno svim stavkama. Auto je porucen sredinom juna, mada su i tad najavili da imaju frku u proizvodnji za taj motor i bukvalno nisu mogli da mi kazu kada ocekuju. Citah na stranom forumu da i tamo ima slucajeva da se ceka po 4 meseca. Meni generalno nije nikakava zurba bila, mada sam generalno nestrpljiv od pocetka avgusta.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Zanimljivo je da je dodatna oprema dosta povoljna i moze auto fino davse napakuje a da ne ode u nebesa. Mislim da sam racunao da sa 15500 moze da se napakuje auto sa bukvalno svim stavkama. Auto je porucen sredinom juna, mada su i tad najavili da imaju frku u proizvodnji za taj motor i bukvalno nisu mogli da mi kazu kada ocekuju. Citah na stranom forumu da i tamo ima slucajeva da se ceka po 4 meseca. Meni generalno nije nikakava zurba bila, mada sam generalno nestrpljiv od pocetka avgusta.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Čestitam Markoni
Posebno mi se sviđa što si uklopio opremu po svojoj želji, motor odličan za Fabiu
Dobro jutro

Posebno mi se sviđa što si uklopio opremu po svojoj želji, motor odličan za Fabiu

Dobro jutro

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Opaa, šta se dešava tamo?
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Formula Rapid. E DW ima tu jedan bradati lik. Zare car. Vozi RX8, a mozda je dosao i sa astrom.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobro veče
Intenzivni trening bezbedne voznje.
Branjo ima vise bradatih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Branjo ima vise bradatih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Dobar dan.
Ne usisavas danas MM? 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Hokaj koji rod policije ima nove teget fabije ili teget vozila uopste, uglavnom su bela.
Malopre na magistrali ih prvo mimoidjem u kontra pravcy, pa me posle stigli velikom brzinom, pretekli i taman sam mislio da ce zaustaviti traktor sto je izneo tonu blata na put zaustsvise renoa na bosanske table i izletese napolje.
Nije nimalo prijatno kada se preprece ispred tebe na putu, pogotovo u ovim uslovima
P.s. iako su imali rotaciju na krovu i natpis policija imali su obicne bele tablice, a ne plave?
Послато са GT-N7100
Malopre na magistrali ih prvo mimoidjem u kontra pravcy, pa me posle stigli velikom brzinom, pretekli i taman sam mislio da ce zaustaviti traktor sto je izneo tonu blata na put zaustsvise renoa na bosanske table i izletese napolje.
Nije nimalo prijatno kada se preprece ispred tebe na putu, pogotovo u ovim uslovima
P.s. iako su imali rotaciju na krovu i natpis policija imali su obicne bele tablice, a ne plave?
Послато са GT-N7100
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ne, njima pise komunalna zelenim natpisom i imaju zelene uniforme, ovi su imali teget uniforme.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Po ponašanju bi se reklo da je neka od jedinica koja asistira krim policiji. Mogu biti svi od običnih iz javnog reda i mira preko interventne, brigade...
A vozila danas više ništa ne znače jer skoro svaki grad sponzoriše lokalnu policiju. Ta fabija je verovatno dobijena na koriščenje pa je na civilnim tablama jer jer je formalno vlasništvo grada.
A vozila danas više ništa ne znače jer skoro svaki grad sponzoriše lokalnu policiju. Ta fabija je verovatno dobijena na koriščenje pa je na civilnim tablama jer jer je formalno vlasništvo grada.