99% onog sto je Steva rekao bih mogao i ja reci...
Sto se tice glumatanja, ako Messi glumata veliku facu, sta reci za Kriistiana? Klasican primer deteta koje niko od drugara ne voli.
Inace, ne volim ni Bayern, ni Real, tako da veceras sto se mene tice mogu da se potuku na terenu i to ce mi biti najzabavnije da gledam.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Inace, da dodam jednu stvar, nikada nisam nesto preterano gotivio Pirla... Uvek mi je izgledao lenjo i nezainteresovano na terenu, i mislio sam da Milan vecito igra sa igracem manje zbog njega... Tek kada sam sazreo video sam kakav je u stvari njegov uticaj na igru tima, i reprezentacije (narocito one lopte sa ocima kroz sredinu odbrane za Tonia)... Covek vukao Milan, sad vuce Juventus, ima 34 godine igra centralnog veznog, nikada ga nisam video u skok igri, mozda svega par puta u duelu, ali majstor nad majstorima...
Soccer is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins." Gary Lineker
Ja se nadam ovom ishodu veceras... A opet ako Murinjo osvoji Ligu sampiona ove godine, onda ce verovatno da ide, i to ili u Celzi ili u City... A iskreno zanimljivije mi je tamo da ga gledam protiv Fergusona, Wengera, Rednapa (ako ostane) i ostatka drustva nego opet u La Ligi... A i ako ode bice opet zanimljiv prelazni rok...
Ja sam oduvek navijao samo za jedan klub-Crvenu zvezdu i za mene ne postoji ni najmanje simpatije ni za bilo koji drugi klub!
Ono juče je školski primer kako treba igrati protiv ekipe koja bi da drži loptu i kratkim pasovima da stiže do gola.
Italijani su to smislili pre mnogo mnogo godina.
I nije to anti-fudbal, pa svako igra kako zna i ume.
Da je Barsa bila bolja pobedila bi-ovako ostaje im da se lože da su vanzemaljci, nisu očigledno ima boljih!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
bane valjevo napisao: Murinjo osvoji Ligu sampiona ove godine, onda ce verovatno da ide, i to ili u Celzi ili u City...
Slazem se da je tamo bolja "okolina" za njega. Meni je on cak bio gotivan u Chelsea, jer je mogao svoj nadmeni stav koji cesto ide do bezobrazluka da tako dobro iskoristi za psiholosku pripremu ekipe pred utakmicu, za hladjenje ili zagrevanje atmosfere kad zatreba...
Ovde u Realu nekako kao da ga nema. Prepucavanje sa Gvardiolom je verovatno i nemoguce, a drugog ozbiljnog rivala nema. U Premier League je to sve drugacije i prizeljkujem da se Mourinho vrati u Chelsea.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
steva_anya napisao:Nemam utisak da Mesi "glumi nesto". On mi je jedan od retkih vrhunskih fudbalera koji ne pozira, ne glumi, ne baca se po terenu. A da ga biju - biju ga. Volim igrace "cutim i igram". Lampard je recimo takav. Ili Pirlo. Iz Barse Cavi. Iako su ih stigle godine i dalje igraju za postovanje. Mislim da Barsa nema na cemu da zali, nista pogresno nisu radili - imali su nekoliko dobrih sansi, ukljucujuci stativu i precku Mesija, gol iz ofsajda. Valdez je imao velike greske, mora daleko bolje da brani u polufinalu LS.
Barsa je izgubila trofej LS, gotovo izvesno i prvenstvo, ali je dobila upravo Kuenku i Telja, i oni ce im biti oslonac narednih godina. Ogroman je uspeh omladinske skole kad im igraci u prvoj-drugoj sezoni A tima igraju polufinale LS. To je "filozofija Barse". Na Barsa TV sam gledao kako oni recimo sada imaju nekog klinca od 16-18 godina, i za koga prave program kada da igra LS, kad da se ubaci u prvi tim ... sve rade smisljeno i planski.
Sto se tice Reala, ne volim ih ni ja, prvo sto navijam za Barsu, drugo sto su u tom klubu meni antipaticni likovi - Pepe, donekle Ronaldo, i Murinjo. Ronaldu i Murinju se znanje ne moze osporiti.
Bajrn nije naivna ekipa, nece Realu biti lako veceras iako pucaju od samopouzdanja ...
Mislim da sam opet zavoleo Bayern... Nema ležanja na terenu, glumatanja itd... Moram da nadjem gde mi je Bayern-ov Opel dres sa brojem 20 i imenom Hasana Brace Salihamidžića ...
Svaka čast na zalaganju, ali da zavolim Bayern ne bih mogao ni nakon elektro-šokova, ni nakon lobotomije. Ubedljivo moj najomraženiji klub u Evropi. Iza njega Barsa, MUTD i Real.