Vidis zanimljivo, okrenucemo sutra

THX.
Za rezac ne znam da li se isplati popravak, kad su novi jeftini, ako su u pitanju za komp...
Ima svašta na kupujemprodajembane valjevo napisao:Grujic napisao:Gde bih mogao da gledam polovan nameštaj?
Bilo da se ide, bilo neki oglasi koji su dobri za to...
Viđao sma uglavnom bzvz stvari, al da pogledam jer su potrebne jednostavne stvari tipa trpezarijskog stola ili stočića za dnevni boravak, pa možda i naletim na nešto da valja
Jesi li nasao nesto???
Mozemo da porucimo taj flet, treba mi tacna oznaka uredjaja da ti proverim cenuljubitelj napisao:Za hladnjake bila je neka firma u KG cini mi se, koja je drzala program Nissens.
Ne znam naziv niti druge podatke.
Imam i ja pitanje, gde ima u ponudi DVD recorder.
I da li ima negde rez. delova za Samsung DVD recorder, posto mi je crkao flat kabel 40 zilni i uredjaj je van furnkcije.
Znam da je sad kasno, za ubuduće ako nekome budu trebale kvalitetne pertle, a ne ono što se prodaje po ulicama: Deichmann u Ušću i Delta City ima odlične pertle.methane.master napisao:Jel zna neko gde u današnje vreme mogu da se kupe pertle? Doduše ne one klasične, nego one kružnog preseka, malo deblje. Trebaju mi za zimsku obuću.